onsdag 20 juli 2016

Ett alldeles underbart härligt dygn!

 Igår eftermiddag brummade vi ut till våra vänner (och så även Douglas gudföräldrar) Emma och Markus och deras två killar Alwin och Williot!
Vi blev bjudna till deras underbart fina stuga utanför Värnamo som ligger 3 steg ifrån sjön!
Det är så vackert där att man nästan får nypa sig i armen! Alltså man blir nästan på riktigt religiös där ute, så vackert är det!;-)
 Barnen kastade bokstavligt talat av sig sina kläder och sprang ner direkt och började bada!
 Sen fiskade dem, åkte efter båten och badade lite till! Vädret visade sig verkligen från sin bästa sida! Amen på det liksom! Ja för äntligen verkar det som om den svenska sommaren kan visa sig från sin bästa sida!!
 Jag hoppade i min bikini och som den sanna soldyrkare jag är, så sög jag åt mej av varje solstråle! Och JA jag vet att jag är gråhårig som en gamma kärring. Fy fasen alltså för dessa gråa strån, måtte det komma ett botemedel för det snart?!
 Efter lite fika i magarna satte vi oss i båten allihop och drog ut på sjön! Vi puttrade fram där på den vindstilla sjön och alla var glada och nöjda!
 Lycka är att få köra båten! Oj oj oj va stolta mina kids var! Häftigt för de små att få känna sig så stora!;-)
 Så stannade vi mitt på sjön och tog oss ett dopp allihopa! Kan väl inte tycka det var någon sån där värme, men i alla fall 21 grader varmt! Man får väl kanske inte klaga på det?;-) Men det var ju inte så att jag låg kvar och njöt... Nej jag hoppade i och sprang upp, medans barnen låg i och njöt!
 Vilken frihet att åka där på sjön! Vinden som fladdrar i håret, stänket från vattnet! Åh vilken härlig frihet!
 Sjöodjuren fick inte nog av att bad, så de badade ännu mer! Som det har längtat efter de fina vädret de sista veckorna! Även när de varit skittråkigt väder så har de velat åka ut och bada, men vi har satt stopp för det. Men nu äntligen fick de bada och då tog de igen för alla veckor som de inte kunnat bada!;-)
 Full fräs på barnen, men ändå har de gjort precis va de velat! Att fiska, oj va de tyckte om det och jo då, jag kastade också lite! Det är ju för bövelen väldigt rofyllt! Får nog köpa ett par spön och ta med familjen någon gång och fiska! Mysigt och rogivande!
 När det blir fint väder igen efter att det varit så där halvdant i ett par veckor så gör man verkligen allt för att suga ut de bästa av den svenska sommaren! Så vi var ute hela tiden, åt kvällsmat och satt under filtarna! Japp, man vet aldrig när man kan göra det igen, speciellt inte när man bor i Sverige;-) Men Sverige är verkligen fantastiskt såna här dagar!
 Douglas stod i flera timmar igår kväll och fiskade! Han är så lugn och fin, så detta passade verkligen honom! Och japp, äntligen napp! Dock en liiiiten liiiten abborre som fick släppas fri igen! Om han var stolt? Som bara den!!
 En magisk stor fullmåne visade sig för oss och det var såå vackert! Vi satt där inlindade i filtar och sipprade på bubbel! Livet är fantastiskt!!
  Vid 00-tiden när de små hade somnat satte vi oss i bastun och värmde upp oss och sedan slängde vi oss i sjön med skenet från en vacker måne som lyste upp större delen av sjön!
 Sov till klockan 9:00 imorse och vi åt supergod frukost ute på bryggan! Japp, detta kunde jag lätt vänja mej vid! Helt underbart för kropp och själ och för första gången på hela semestern, kände jag att nu så har äntligen en semesterkänsla infunnit sig i min kropp! Det tog över 1 vecka innan jag skulle kunna känna den...
 Gissa en gång vad barnen gjorde så fort de vaknade? Japp, de badade och åkte "soffa" bakom en vattenskoter! Lyckan var total!
Sen åkte några av grabbarna iväg och fiskade i båten och fick 2 stora gäddor och vi andra solade och njöt!
 Vi avslutade med en underbart god sill-lunch och sedan packade vi in oss i bilen igen efter ett alldeles underbart härligt dygn hos familjen Clewåker!
Vi hade inte kommit långt på väg innan alla 3 bröderna Grunditz sov gott i bilen alldeles genomtrötta! *fniss*

Tuuuusen och åter tuuuusen tack för ett underbart dygn! Ni är BÄST!!! Puss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!