torsdag 12 november 2015

En kärlekshistoria som får dej att både skratta och gråta!

Jag är en periodare när det kommer till det här med att läsa.. Jag läste många böcker förr, ja alltså förr innan vi fick barn och man kunde ligga rakt upp och ner på en strand i 4 veckor och bara hade sig själv att tänka på...
Sen kom barnen och det är ju inte direkt rofyllt att sitta på en strand med näsan i en bok.. Nä det funkar ju inte så bra med 3 vilddjur som älskar vatten...;-)
Men nu, nu är dom lite större och inte fullt så vilda, utan tar det gärna lugnt dom också!
Varför jag kom in på sommaren och läsning?
Därför att jag läste denna fantastiska bok, Livet efter dej, i somras! En fantastiskt underbar bok, där både tårar och skratt blandade sig genom hela boken! Jag blev alldeles kär och varm i hjärtat när jag läste den! Kunde inte lägga ifrån mej den, utan läste ut den på ett par dagar!
Hittade en bild som jag tagit när jag låg i solen på semestern, alldeles lugnt och skönt! Bara jag, boken och de underbara karaktärerna i boken!
Jag kände mej helt tom när jag läst ut boken och jag bara kände att jag ville veta hur det gick sen? Jag saknade karaktärerna, de liksom blev som mina vänner! Men och så kom vi till ett stort MEN! Det fanns ingen del 2....
(Och JA! Jag känner mej en gnutta tom nu med när jag tittar igenom sommarens bilder... Gud i hela himlen va underbart med sol, bad, lata dagar, sovmornar och att bara vara med HELA familjen!)
Så fick jag höra att Jojo Moyes hade släppt en andra bok, Arvet efter dig, nu i augusti! Jag sprang ner till bibblan och jublade! Så klart var det kö på den, men jag satte upp mej på väntelistan och i fredags hämtade jag upp den och fullkomligt slängde mej ner i boken och började läsa sida upp och sida ner!
Oj oj, från sida nummer ett var jag helt inne i mina kära lilla bok!
(NEJ! Jag sitter inte här och glufsar i mej chipsen som är på bilden.. Den här bilden togs i lördags! NEEEJ jag vet, det bryr ni väl inte ett skit om jag äter chips en torsdag eller inte.. Men alltså jag tänkte bara förtydliga det hela med tanke på att jag klagar på att jag är tjock och så... Ja alltså ni fattar va? Nu ska jag inte krångla till det mer.. Typiskt oss kvinnor att jämt försvara oss och vrida till det hela så att det nästan blir fel.. Så skulle aldrig en man göra, tror jag inte. Ja ja, skitsamma förresten;-))
Jag har ännu inte läst klart den.. Har liksom inte funnits den där tiden att läsa, men i helgen ska jag läsa klart den! Bara jag och boken!! UNDERBART!
Lite kontraster mellan bilderna va? Här ligger jag en deppig, grå och mörk novemberkväll. Blek och fet, ihopkrupen under ett täcke för att inte frysa ihjäl...
Tja, det är väl så livet ska vara antar jag.. Kontraster och årstider!?!
Har ni inte läst dessa 2 böcker, GÖR de! En kärlekshistoria som får dej att både skratta och gråta och som är lättläst! Även ni som ALDRIG brukar läsa! Jag lovar att ni kommer att älska dem och att ni kommer att bli precis lika varm och glad i hjärtat som jag blir när jag följer Lou Clark underbara liv!

2 kommentarer:

  1. Håller preci på att läsa 1:a delen ������. Sara A

    SvaraRadera
  2. Livet efter dig löste jag tidigare i år och den är underbar, uppföljaren har jag inte läst än..

    Din fläskkotlett i ugn har jag provat nu med kycklingfilé ett par gånger. Gör exakt samma, med 1,5 tim i ugnen, och det bli ännu godare. Så mör och underbar kyckling! Prova om du inte har gjort det än.

    Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!