söndag 8 november 2015

En blandad kompott!

Vilken härlig helg vi haft! Så där lugn och fin som vi alla behöver! Ja alltså lite träningar hit och dit både lördag och söndag morgon... Ja det är vi ju så varna vid nu så det går på rutin... Trots att jag kan sucka och pusta åt det en del.. Men ja ja, bara att gilla läget och köra grabbarna till träningarna!;-)
Igår hade jag köpt biljetter åt mej, Alfred och Fabian! En teater om mamma mu och kråkan! (För onödigt vetande så var kvinnan som spelade mamma mu Maria, Alicia Viklander, hon som är känd från svenska holliwoodkändis mamma;))
Den var superhärlig och många barn som besökte teatern! Älskar när det fixas sånt här i byn! Mer sånt TACK!;-)
Dock var den alldeles för kort enligt mina kära killar. Knappt vara 30 minuter... Men bättre än inget!
 Kråkan tillsammans med Alfred och Fabian! Titta... Fabian är nästan längre än Alfred nu. Vilket INTE gillas av storebror Alfred så klart... *harkel*
 Efteråt gick vi på bibblan en sväng! Ja så kravlöst, men så fantastiskt uppskattat av dessa gossar! Supermysigt!
 Hela lördagen sen bestod av SLÖ! Vi gjorde inget, så fantastiskt skönt att bara ligga och läsa, äta gott och mysa!
Ungefär så här skönt som Fabian sov, lika skönt somnade jag i soffan strax efter honom!
 Fars dag! Vår lilla minitonåring Douglas låg fortfarande och sov medans vi andra smög in och gav honom en puss på kinden och sa att vi älskade honom, med en kaffe på säng! Som den sämsta frun man någonsin kan önska sig, hade jag missat detta och hade inget köpt... Ja FY på MEJ! Jag som själv älskar att få presenter och blev sur som ett bi på stackars Jonas när det var mors dag och han hade missat att köpa något till mej...
Bilden ja.. Jonas kommer förmodligen att gå i taket när han ser att jag lagt ut denna på honom.. Linne ja? Jo ni ser vad jag står ut med.. Ha ha ha;-) Kan väl säga att linnet är ett perfekt preventivmedel! *skrattar så tårarna rinner* Nä, så hemskt är det faktiskt inte! Men har man en fru som heter Äppelblomman och bor i ett glashus, ja då kan såna här bilder hamna på bloggen! *blinkblink*
Tur vi har barn som kommer ihåg sånt här! Kolla in denna fantastiska hand som Alfred hade gjort till Jonas! En sån där håll-till-baka-tårarna-present! Sååå fin!
Älskade pappa Jonas som varit pappa i över 10 år! Den här fantastiska människan som har jordens största hjärta och med världens varmaste famn! Han har gjort ett bra jobb den där farsan, som skapade dessa 3 fantastiskta barn tillsammans med mej!!
Så var det dags för Douglas att spela match! Vi, jag, mamma och min bror Nicke.. Ja herreguuud va vi skrek och gestikulerade omkring oss... Det märks verkligen att vi är släkt med varandra!;-) Skrek så varenda människa förmodligen skämdes omkring oss! Men de var ju så spännande och vi peppar ju bara!;-)
 Douglas förbereder sig i båset för att gå in och spela halva matchen! Herrejesus, jag blir lika nervös varje gång som han stiger ut på planenen.. Att vara målis, ja det får lilla mamma hjärtat att slå dubbelt.. De ligger liksom så mycket på honom kan jag tycka...
 Tyvärr förlorade dom med 5-1... Men så kan det bli! Nya friska tag nästa match!
 Så hem och börja röja i dessa 2 jävla rum som vi avskyr... Ja det blir bara så i dessa 2 rum.. Allt slängs bara huller om buller och ingen orkar bry sig..
Men så tog jag ett frest i tvättstugan och Jonas ett i förrådet!
 Vips blev tvättstugan genast mycket bättre! Men fy sjutton alltså, vi har mååånga långa timmar kvar att rensa upp där inne! Men det måste göras snart! För planen är ju att börja renovera där inne någon gång i framtiden!
 Jo då, Jonas rensade också i massor! Nej det kan tyckas att det inte syns så mycket! Men under de timmar han var där ute så hittade han dubbla uppsättningar vinterkläder till kidsen! Hoppas Kerstin! Då slapp vi ju åka och köpa några nya! Tur att man vet vad vi har i våra gömmor... *harkel och host*
Standard på söndagar, läxläsning! Ja alltså vi läser läxorna VARJE dag! Men söndagarna går vi igenom lite extra!
Det här med att vara minitonåring som Douglas är.. Ja gud, ibland vet man inte hur dom ska tas dom små liven. Inte är det smidigt att vara förälder alltid.. Men efter lite tjafs och gnäll, löste han läxan galant!
Det är ju inte jag som ska ha 2 prov på torsdag, utan han! Och han vill ju ha bra betyg på dessa och då är det bara att plugga och plugga, nöta och nöta! Sen sitter det och jag vet att han kommer att lösa det galant!
Kvällsmaten bestod av varma mackor! Det finns verkligen en oändligt massa olika grejer som man kan ha på varma mackor! De finns nog lika många recept på varma mackor som det finns på köttfärsås! Själv äter jag mina varma mackor gärna med ett par skivor rödbetor på och en klick kaviar och ost över! Sa jag att smaken är som baken?! Ha ha! Älskar den smak-kombinationen!
Den här helgen har varit en blandad kompott av allt möjligt! En härlig helg, en stillsam helg med nästan inga måsten alls! Precis vad vi behövde!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!