fredag 27 november 2015

De behöver både dom och vi!

I början av veckan frågade min mamma om Fabian ville följa med henne upp till min morfar i Värmland över helgen?! Självklart blev svaret! Men så var det en kille till som blev rysligt avis på sin lillebrorsa! Alfred ville så klart oxå följa med!
Så imorse hämtade mamma upp dom 2 på skolan och förskolan och så drog de iväg till min lilla morfar!
Detta behöver både dom och vi! Ja att komma ifrån varandra! Även om vi inte hinner ses så ofta, så har det ändå blivit ganska mycket gnäll från både deras sida och våran... Vi kan behöva längta efter varandra en stund, det kan låta jäkligt hårt! Men jag är bara ärlig! Det är nyttigt att längta efter varandra lite då och då!
Och ni fattar grejen att åka upp helt själva på äventyr med mormor för att besöka gammelmorfar! Underbart!!
Jag hoppas att dom håller sams hela helgen bara och är så här söta som dom var igår kväll! Den där syskonkärleken är helt underbar! Men den kan oxå vara grymt påfrestande... Jösses va de tjafsar jämt, om allt och inget... Och det tar på alla sinnen, tro mej... De kan bråka så mycket att till slut är jag och Jonas osams... Skitungar...;)
Så jo nog kan detta vara bra för både oss och dom!
Det här med att packa har jag iallafall lyckats med att lära dem! Ha ha!
Kolla in deras packning inför 2 nätter! Sådan mor, sådana sönder! Mängder med kläder, leksaker, spel och böcker!
Det är alldeles tyst här hemma! Med en minitonåring i huset som helst sitter inne på sitt rum och häckar och älskar att umgås med sig själv. Ja den tystnaden är man inte van vid;)
Nu ska jag svira om! Snart får vi besök av vänner! Vänner, mat och vin! En skitbra fredag helt enkelt!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!