onsdag 14 juni 2017

Rofylld!

Jag har börjat fatta själv hur dåligt jag verkligen har mått under nästan ett helt år! Den polletten har äntligen trillar ner i mitt huvud! Plötsligt händer det... Eller nä, nu ljög jag. För det har banne mej inte varit någon lätt väg tillbaka det vill jag förtydliga! Men fy sjutton vad jag har jobbat med mej själv! Jobbat och jobbat! och se, jag klarade det! Från att ha känt sig lika rutten som en hundbajs under någons skor, till att stå med raka ben i mina fina skor på vår härliga jord!
Gick hos samtalsterapeut några gånger... Inget för mej alls.. Tänkte att jag kunde få med mej lite vägvisare och verktyg under min snurriga tur.. Jag blev mest irriterad av de samtalen.... Nä, de samtalen kan säkert vara grymt bra till många. Men för mej passade det inte alls...
Det har kostat både kilo upp på vågen, kanske lite vänskap, mycket gråt och mååånga tankar! Men nu är jag snart den gamla Karolin igen och det är sååå härligt!
Livet är fan inte alltid så lätt.. Det är en balansgång hela tiden och det är sjukt lätt att ramla utanför den balansgången....
Vänskap ja! Den biten kan vara hård och svår! Men jag säger bara en sak: Som man själv vill bli behandlad, behandlar man andra! Det kör jag stenhårt med nu! Varför ska jag stå och ta imot skit. Inte en jävla chans! Då får de smaka på samma tillbaka från mej det ska de ha klart för sig!
Nä livet är för kort för att ta imot skit och negativitit det är en sak som är klar! Men fy sjutton va negativitet kan ta ner en! Herregud, helt galet! Men nu är det slut på det!
Negativa människor finns det gott av! Ja herregud, jag kan själv vara det ibland. Men många är det till så mycket och så ofta! Jag klarar inte av det! För faktsik så är det väääldigt lätt att själv bli en negativ och sur jävle till slut om man hänger för mycket med såna människor!
Den där fruktansvärda stressen som bott inom mej, den vägrar jag numera! Varför? Varför ska jag stressa ihjäl mej för? Hjälper det? Aldrig! Normal stress och att ha kontroll och struktur! Men att flaxa fram och tillbaka och knappt veta vart man själv har röven, nä det är ingen bra stress alls...
De som vill och känner att de vill jobba mer än 40 timmar i veckan! Varsågod! Men i mitt liv passar inte det inte alls in! Ingen jävel tackar mej för att jag jobbar ihjäl mej och missar mina barns uppväxt! Vi är ändå ifrån varandra så mycket, så de timmar vi ses på veckorna de är så sjukt värdefulla flr mej och oss....
Jag finner ro igen! Jag finner ro att pyssla, fixa och trixa!
Just nu står jag i carporten och målar. Har målat flera kvällar i rad... Målar Douglas sänggavel vit, ett jädrans pill och många strykningar. Men det blir så bra och jag har så härligt tålamod att jag nästan undrar hur det är fatt!;-) Ha ha, nä så illa är det inte...
Men tanken slog mej i dag när jag stod där och målade! Fy fasen va jag känner mej rofylld! Ett härligt lugn inom mej och hela kroppen blev varm!
 Ingen färg som passar in i Douglas uppfräschade rum...
 Men sim salla bim! Snart så är den helt vit... Öh, kanske bara 2 strykningar kvar, sen så kan vi nog flytta in i rummet igen!;-)
Dessa sköna bönor har fått min målning ännu lite mer rolig och rofylld! Vilka stjärnor säger jag bara! Fullkomligt älskar deras pod! De pratar vitt och brett om allt mellan himmel och jord! Jag kom på mej själv med att tänka: Åh nu ska jag lyssna på mina kompisar igen! Ha ha, ja det är sant! Dom är så raka, ärliga och härliga! Har både skrattat och gråtit åt dem och med dem! Fantastiska kvinnor! Vilka härliga personligheter de har båda 2!
Ja alltså de pratar både om sex, barn, män, fittor, vänner, människor, kärlek och sorg! De flamsar, tramsar och skrattar och man känner sig med som om man själv sitter med dem vid samma bord!;-)
De är precis samma skrot och korn som både du och jag! Älskar dem!
Så lyssna på dem! Jag lovar, ni kommer inte ångra er en sekund! Skratt, flams och allvar, det bästa med livet!!

2 kommentarer:

 1. Måla på du, andas och ta det lugnt.
  En sak i taget.
  Det vita ser fräscht och snyggt ut 👍🏼

  Kram K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh ja det gör jag!!
   Ja det kommer bli superbra!!

   Kraaam K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!