måndag 19 juni 2017

En helt underbart galen fredag!!

Simsalabim, så var det redan måndag! Snipp snapp slut, så var helgen slut! Shit, den här helgen har verkligen gått i ett! Bara massor av roligheter!
I fredags efter jobbet drog vi på studentmiddag!
 Jag har ju typ bestämt mej för att inte shoppa så mycket nytt... Hittade denna kombon som jag trivdes i! Gaaaammal blus och gaaammal kjol och en vad-de-nu-heter att dra över från ica maxi som jag köpte förra året för 99 pix! Perfekt, då blev det ju inte helsvart;-)
 Finaste vackra Caro! Gustavs tjej! Alltså Jonas brorsbarns flickvän! Ha ha, nu blev det invecklat!
Alltså denna fantastiska tjej har tagit studenten! Hon är sååå jäkla grym och bäst! Lika vacker så denna människan är på utsidan, lika vacker är hon på insidan! En underbar tjej! Hon har sökt in och vill plugga till sjuksköterska och sedan vidare till barnmorska! Det kommer passa henne som handen i handsken!
 Caro har liksom blivit som min lilla lillasyster, en vän och släkting! En underbar härlig tjej!
 När hon skulle dra vidare på fest, så skulle även jag göra det! Jag skulle nämligen på vinjunta med mina härliga tjejer! Vi har träffas i över 8 år nu! Och som alltid, lika galet och kul blev även denna kvällen!
 Ulle och Bea, tjejerna i mitten höll i vinjunat för kvällen! Vi träffades ute i Linneryd vid sjön där och skulle bada bastu!
 Vi hinkade i oss en hel massa bubbel och fick så gott plock innan vi gick in i den vedeldade mysiga bastun!

 Härliga bruttor som hinkar bubbel som om det vore vatten.. Herreguuud vilka FK`s vi är! Ha ha! Det är vi så gärna ibland! Alltså FK är fyllekärring!;-)
 Ja alltså skulle jag visa alla galna bilder som togs, då hade ni förmodligen svimmat och hade ni hört allt vad vi pratat om så hade ni förmodligen skrattat så mycket att ni kissat ner er... Japp för vi är inte kloka någonstans när vi sätter igång med vårt snack... Helt sjuka i våra munnar är vi!
Jag skrattade så mycket att jag kissade ner mej, ja då fattar ni!
Ja men ni vet, man kan prata med dem om allt! Prata om sex, snoppar och sjukdomar!;-)
 Det blev en galet vacker kväll! Sjön var alldeles spegelblank och solen gick sakta ner där bakom skogen!
Ja men ni vet när man sitter där i en varm bastu och de vit vinet de liksom rann ner längst strupen och man känner sig som om man vore 14 igen.. Ja en sån kväll var det! Ha ha, ja för vi uppförde oss verkligen som om vi vore 14! Vi låtsades att vi slutade 9:an! Ja men ni hör ju bara hur underbart kul vi hade!;-)
 Vid 22 så var det nog dags att  få i oss lite käk... Det kan ju liksom glömmas bort lite när man sitter där i bastun och har galet roligt och tiden bara säger swiiisch iväg och så var klockan redan 22!! Iväg till duschen och vara galna och sjukt barnsliga och så fixa sig för middag!
Innan vi hann in i duschen så hamnade vi vid ett vattenfall! Så galet vackert och givetvis fick jag lov att rusa dit för att ta kort! Sååå fint, men fy fan va det luktade av mej efteråt! Ja men ni vet hur gammalt vatten kan lukta, unket! Synd att det blev så himla suddigt, men det kanske var för att vi alla var så suddiga just då;-)
 Vi skulle äta i detta urmysiga hus som låg på kullen! Alltså vilket härligt stället detta var! Så sjukt mysigt!
 Kan väl inte påstå att jag var så hemskt nykter när detta kort togs, men jag sköter mej ju i alla fall!;-)
 De hade dukat så fin där inne i stugan! Så mysigt att bara få slå sig ner och hugga in på den supergoda plankan!
 Sedan fortsatte tramset och flamset och vindrickandet! Så jäkla kul hade vi! Alla var i fin form för kvällen, det vill jag lova!;-)
 Vid halv ett var det dags för oss att åka hem! Man är inte så kaxig på fredagskvällarna... Man orkar inte hålla ut så länge som man tror... Vi var visst inte 14 år längre, trots att vi ville tro det heeeela kvällen... Ha ha, jag och Hanna var yngst och vi är visst *harkel* 37.... Ja ja, åldern är ändå bara en siffra på papperet och man gör sig faktiskt inte äldre än vad man är;-) I vilket fall som helst så var det länge sedan jag hade en sådan galet rolig kväll med tjejerna!
Ja men alltså när man springer runt i en gympahall halvnakna lite småfulla, badar i vattenpölar och plumsar ner i bäckar! Ja, en galen kväll och vi alla bjöd på oss själva!
Tack underbaraste ni för en galet kul kväll!!
 Dagen efter? Jo men faktiskt! Jag var pigg! Jag säger bara: RESORB! Oj oj oj vad det hjälper! Laddar med en på eftermiddagen och så tar jag en när jag går och lägger mej! Perfekt med lite extra salter och att kroppen får behålla vätskan! Man lär så länge man lever och jag har typ nyss lärt mej att resorb hjälper grymt bra om man inte vill bli bakis;-)
Jag och Alfred hade en supermysig förmiddag i grannbyn Vaggeryd på lördagen! Härligt att hänga med en och en unge! Det behöver både han och jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!