söndag 26 juli 2015

Man får göra det bästa av situationen!

Regn och storm.. Inte alls vad jag har beställt den sista semesterveckan... Det känns sannerligen som höst ute nu...
Men som sagt, vi kan ju aldrig råda över detta väder och då får man istället göra något roligt av det, man får helt enkelt göra det bästa av situationen!
Så igår bestämde jag och Jonas i hemliget att vi skulle gå på bio, miniorerna!
Så berättade vi för grabbarna att vi skulle åka på en hemlighet och dom hade inte en susning om vad vi skulle göra!
Gissa om lyckan blev total när vi klev in på bion och skulle hämta våra biljetter! Svar Ja, då var vi nog till och med dom bästa föräldrarna som fanns på denna jorden! Det är ju inte fy skam att få den tituleringen lite då och då;-)
 Som sagt, miniorerna. Vilken härlig film! Hela familjen älskar ju dumma mej och älskar man dom 2 filmerna så lovar jag att man älskar även denna filmen!
Vi hade dessutom en till överraskning och det var att våra kompisar dök upp där på bion och såg samma film med oss!
Så hade vi även bokat bord på o'learys! Ni vet känslan när barnen får träffa sina bästa kompisar som de inte sett på flera veckor! Den lyckan alltså!!
Att de inte hörde ett skit på vad vi sa och for runt som 5 små jobbiga löss hit och dit. Ja det är en annan historia.. Men jösses va myror dessa grabbar har innanför sina kalsonger och gud va de trissade upp varandra;-)
 Vi föräldrar var också lyckliga att få träffa varandra! Dela på en flaska rosé, babbla en himlans massa skit och äta en massa gott!
Min lilla lillasyster som jag inte sett på hela långa semestern, ni fattar va mycket vi hade att prata om va?;-)
 Efter ett halv kaosartat restaurangbesök bestämde vi oss för att åka hem till Martina och Markus stuga i Tylösand!
De hittade snabbt sina platser att leka på, 2 barn i poolen och 2 barn framför paddan...;-)
Det har dock varit lite synd om Douglas denna semestern.. Vi har hängt med många kompisar som har barn i Alfred och Fabians åldrar och han har liksom inte haft någon att vara med.. Men ja, så blir det ibland, han får ju hänga med oss föräldrar och sitta och tjuvlyssna på vad vi har att säga...;-)
 Vi hade så mycket att prata om jag och Martina och ni vet när både karlar och ungar gör att man inte kan prata lika mycket i munnen på varandra som just tjejkompisar gör..
Så vi drog ner till havet en sväng och satt där och pratade tills både luften i våra lungor nästan tog slut och det började regna!;-)
 Tog lite selfies och lekte tonåringar för ett litet tag! Lööövlie!
Sedan gick vi hemåt och umgicks med våra kära familjer igen!
Satt och pratade tills det var dags för oss att tacka och åka hemåt till vårt!
Klockan 23:30 la vi oss och kollade på film, jag somnade ifrån den men inte Jonas...
Jag vaknade klockan 8:15 imorse och kände mej ganska pigg.. Låg och slösurfade och tänkte gå upp... Men så flög den där tanken igenom mitt huvud att jag bara skulle ligga och dra mej lite till och vaknar då upp 10:30 istället...
Herreguuuud, vi sover banne mej bort våran semester.. Sover länge, äter frukost när det nästan är lunch och är uppe sent på nätterna.. Ja precis som det ska vara på semestern, så där hopplösta skithärligt att göra precis som man vill!;-)
Idag stormar det så hela taket nästan flyger av... En innedag helt enkelt... Så det får nog bli en filmdag till! Ge mej just DITT bästa filmtips!

2 kommentarer:

Tusen tack för din kommentar!