söndag 5 juli 2015

Första doppet!

Tänk att de skulle gå ända till den 4 juli innan jag tog mitt första dopp i havet... De har inte hänt på evigheter, men nu är det gjort!
En valross i bikini...;)
Om de var kallt? Nä faktiskt inte, trots att kidsen tyckte jag var löjlig som inte låg i och badade i flera timmar som de gjorde, någon måtta får de allt vara!;)
Vi låg på stranden hela dagen igår och man fick liksom nypa sig i armen för att verkligen fatta att de verkligen är så härligt väder, som vi har längtat!
Jag är en soldyrkare de Lux och älskar att bara ligga så här rakt upp och ner i solen! Ligga och lyssna och speja på alla andra på stranden, tjuvlyssna va de säger! Ha ha, shit va kul det är!
Ögonen på Jonas och barnen (ok på mej oxå...)) höll på att trilla ut när en tjej med jordens största silikonisat hoppade i vattnet, brun som en pepparkaka och insmord i glansig solkräm.. Så jäkla mycket 80-tal alltså... Förr var de ju så självklart med topplessbrudar, men nu syns dom knappt aldrig och då stirrar man ju bara, trots att man kanske inte borde... Men hade jag haft hennes kropp så kanske jag oxå hade studsat hit och dit endast iklädd en minimal bikinitrosa...;)
Efter kvällsmaten igår gick vi ner och tog ett kvällsdopp! Nä inte jag, för just då gjorde min lilla rumpa väldigt ont, så jag nöjde mej med att sitta och titta på mina grabbar som njöt av ett härligt kvällsdopp med en superfin solnedgång!
Jag har inte riktigt fattat att jag har semester... Känner mej så otroligt stressad, men samtidigt såååå trött! Men semestern har ju egentligen inte ens börjat, den börjar ju imorgon så jag har ju en dag på mej att finna den där rätta härliga semesterkänslan!;)
Alfred hittade en gammal torr gran! Så klart ställde dom upp den och började dansa runt den och sjöng: -Nu är det jul igen, nu är de jul igen... Nä inga kommentarer på det.. Nu njuter vi av den här härliga sommaren! Ja för de står inte på förrens de snart är jul, kallt och snö... Typ knappt 5 månader kvar till jul...;)
Nä, nu skriker solstolen efter mej.. Idag har dock solen lite motigt att ta sig igenom en rejäl soldis... Men skit samma, de är ju så varmt och härligt!!!

2 kommentarer:

 1. Snygg bikini! Jag har lika, :) och vart är bilden på sillisarna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja och jag älskar den!;-)

   Ha ha, vågade inte fota;-)

   Kraaam K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!