torsdag 2 juli 2015

Hallå 28 grader och strålande solsken!!!!

Äntligen har sommaren behagat att komma, inte en jävla dag försent om ni frågar mej!;) Som jag har väntat och längtat efter den här härliga solen och värmen och nu är den äntligen här!!! Wiiiihooo!!
Har bytt jobbets varma lokaler till bikini och solstol! Vissa har det bra, som jag idag! Har en mycket snäll chef som tyckte jag skulle gå hem och sola för att jag var så blek!;) Nä skämt och sido... Jag har minsann jobbat igen dessa timmar som jag nu tar ut! 2 stycken 12 timmars pass både i måndags och tisdags och både igår och idag har jag varit på jobbet innan 6 på morgonen, så jag förtjänade minsann att gå hem tidigare för att njuta av detta underbara väder som just nu råder!; man vet hu inte hur länge de behagar stanna menar jag... Enligt SMHI ska de ju bli sämre väder redan nästa vecka, så JÄVLA typiskt....
Skulle jag få välja nu skulle jag så klart legat vid havet, men de får jag vänta med att göra tills i helgen då vi packar och drar ner till smultronstället!
En pytteliten dag kvar att jobba imorgon, sen har jag SEMESTER!!! 4 underbara veckor, jäklar va jag längtar!!!
Nä nu ska jag blunda lite och njuta av solen och försöka få lite färg på min blekfeta kropp så chefen blir nöjd när jag kommer imorgon! Ha ha...
Och jo, så va det här med bikini.. Lika jobbigt varje sommar att klä av sig och nästan visa sig naken... Men om ett par veckor känns de helt naturligt de vet jag och då kan jag springa runt i bikini överallt... Konstigt de där hur man vänjer sig;)
Detta ❤️:a är till er alla underbara läsare som stöttade mej i gårdagens pinsamma inlägg! Ni är så underbara som puschar mej, tack tack tack! Om jag ringt läkaren ännu? Nä ska göra det imorgon, loooovar!!!;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!