måndag 13 juli 2015

#emmaochmarcus11juli2015

 Lördagens bröllop! Jag säger bara WOW!!!!
Vi rullade hemåt så vi skulle ha långt tid på oss att fixa oss i lugn och ro.. Tills vi inser att vi liksom tagit fel på tiden och istället för att som vi trodde att vigseln skulle vara klockan 16, så var den klockan 15... Det blev typ rally till kyrkan och jag satt som på nålar att jag verkligen hade läst rätt kyrka.. Tänk om det skulle vara fel kyrka vi kom till, med en marginaltid på bara ett par minuter! Vi hann, tack och lov! (Kom ju nästan försent till vår egen vigsel, pga av att Jonas gled runt i den där sportbilen bara för att det var så kul.. Typiskt oss;-))
Jag bar denna snygga klänning från Passion for Brands! Älskar verkligen den!!
 Det är tur att man har vänner som paxar en plats i kyrkan så att vi inte hamnade allra längst bak;-)
 Och så stegade dom in, herr och fru Clewåker! Inte ett öga som var torrt, så underbart vackert!
Fy bubblan va jag älskar bröllop!!
 Alltså en sak som jag undrar över... Det här med prästens sång.. Självklart ska de inte behöva ha toppsångröster, men alltså den sången hon sjöng höll på att få oss alla att kissa ner oss av skratt.. Det skar verkligen i allas öron av falska toner... Herreguuuud, lite sånglektioner måste de väl få på prästutbildningarna, eller?;-)
Och deras söta grabbar skötte sig exemplariskt! Lilla Williot bar dom in i kyrkan innan själva viglesen började, han hade somnat på väg dit och sov så skönt! Att de sedan vaknade till och sprang runt runt, det tyckte vi andra bara var sjukt kul!;-)
 Alldeles omvänt blev det, när bröllopstårtan skars redan vid kyrkan! Alltså detta är ju genialiskt ju! Varför ska den intagas sent på kvällen för? Detta upplägg var ju toppenbra ju!!
 Sedan anlände vi till festen! Lite fotografering med spex och utan! Jag vet inte vad som hände med denna bilden, men den gick inte att redigera.. Så blir det ibland, men snygga var vi i alla fall!;-)
 Så anlände bröllopsparet i båt, tutande och vi jublade! Ni fattar vilken tur med vädret vi hade! Storm och blåst nästan hela veckan och så spricker det upp och blir kanonväder! Lövlie!!
 Konsten att bjuda på sig själv! Alltså denna bruden träffade jag på möhippan och vi bara klaffade så där! Precis lika galen och flamsiga båda två och som vi skrattade hela lördagen! Henne hoppas jag kunna hänga med i framtiden, en blivande härlig vän!!! Tack Evelina för att du är lika knäpp som mej!;-)
 Beskrivningen av oss! Så klockrena!!
 Maten, dukningen, drycken, alla underbara små detaljer som verkligen var genomtänkta in i minsta lilla detalj!
Och vårt sällskap vid bordet denna härliga kväll! Att få sitta med tant Sara och hennes Stefan, träffa nya härliga människor! Älskar det!!
Stefan vägrade vara med på bild tillsammans med mej... Han skulle minsann inte vara med på min blogg.. Men efter ett par snapsar innanför västen så gick det minsann bra och nu är han med på min blogg, varken han vill det eller ej!;-) *hehe*
 Så därför blev det ju mer kort.. Man kan ju inte bara ta ett kort!;-)
 Fråga mej inte vart han har handen... Som sagt, man får väl bjuda lite på sig själv!,-)
Tal i massor, det ena talet finare än det andra! Så mycket kärlek och tårar! Marcus vackra tal till Emma, ja då var nog inte ett öga torrt....
 Han, min man... Han satt där och myste och ju äldre han blir, ju mer känslig blir han! Tårar i ögonen både i kyrkan och på festen! Min käre make!!!

 Det dukades bort och den riktiga festen kunde börja med liv band, sång och massor av dans!!
 Älskade fina Emma! Hon rockade fett där på scenen och sjöng Linda Bengtzin, jag ljuger så bra!
 Såååå mycket kärlek det fanns där i luften! De gjorde att varje liten cell i våra egna kroppar dansade och jublade och vi kände oss nykära när vi åkte hem på natten där i bussen mitt i natten! ;-)
 Jösses som vi dansade! Dansade konstant i flera timmar tills svetten dröp, fötterna ömmade och nacken värkte! Ja för herre min tid... Att jag ALDRIG lär mej.. Jag ska INTE headbanga... Min nacke idag, den vill ni inte byta med mej kan jag lova er.. Kan knappt röra mej och det känns som om nackmuskeln gått av och jag har svårt att hålla huvudet uppe... Men vad är det man säger, där spriten går in där går också vettet ut;-) Så sant som det är sagt...
Men jag tar gärna en värkande nacke, för fy bubblan vilket härligt bröllop vi var på!!
När klockan var 3:45 ramlade vi i sängen och är man nykär så kan man ju inte sova direkt man kommer hem... *hehe* Så efter 4:15 tror jag att vi somnade för natten...
Herreguuuud, vi börjar bli gamla och att vara ute och slira så där sent på nätterna/mornarna gör ju att man känner sig som ett kolli dagen efter...
Vår frukost/lunch bestod av pizza! Åh herreguuud, den satt som en smäck vill jag lova! Kändes ju helt galet att gå ner där och sätta sig på pizzerian och käka, bara vi två utan några barn! Men shit va gött! Kände oss som 2 tonåringa!;-)

Nu är vi tillbaka på smultronstället igen och kidsen hade väl inte direkt längtat efter oss;-)

TUUUSEN och åter Tuuuusen tack för att vi fick vara med på er underbara dag Marcus och Emma!! Denna dagen kommer vi att leva på länge! LÄÄÄNGE!!!
#emmaochmarcus11juli2015

4 kommentarer:

 1. Åh vadhärligt!! Låter sl ett fantastiskt bröllop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var verkligen ett superhärligt bröllop! Tänk att det snart är din tur att stå som brud snart!

   PUSSEN

   Radera
 2. Å inte mycket slår att gå på just bröllop! Sådan glädje och massor av kärlek!

  Hoppas ni har en fin fin sommar fina snygga du♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej verkligen inte! Sååå härligt!

   Åh tack dessamma finaste du!

   Puss

   Radera

Tusen tack för din kommentar!