fredag 10 juli 2015

Att träna på semestern!

Är det någonsgång som man verkligen har tid att träna, så är det ju på semestern! Aldrig har man väl så mycket tid över för att göra precis vad man vill!
Även om det ibland kan vara en gnutta segt att ge sig ut och träna, så vet man ju hur otroligt underbart skönt det är efteråt! Den där latmasken får liksom INTE ta över, det är bara att binda fast den jäveln och lämna den hemma kvar i soffan och där kan han ligga tills han ruttnar bort!
Jag har ju som mål att röra på mej minst en gång varje dag på semestern och JA det behövs sannerligen med tanke på att man stoppar i sig så otroligt mycket annat än vad man brukar.. Är det inkomster, så blir det utgifter! Lätt som en plätt ju!,-)
Jag har gått en hel del här nere.. Långa och snabba PW´s, men vi har också tränat lite styrka! Jäkligt kul och vääääldigt bra för min kropp som behöver lite blandad styrka! Vem behöver gå på ett häftigt gym när man kan gå 200 meter från stugan och utöva massor av bra övningar på utegymmet här i skogen!?;-)
Jag sprang 3.2 kilometer igår i motvind.. Jag var typ död efteråt, men sååå kul! Det skrämmer mej dock att jag om bara 2 månader ska springa midnattsloppet i Malmö.. Att jag ska springa en hel mil då.. Men det är väl bara att träna på, nöta och att ta fram den där envisheten som bor i mej och de där berömda PANNBENET!!! Sen ska jag nog fixa det, tror jag! Näpp, jag ska inte tveka på mej själv, jag SKA klara det!;-)
Det är så bra, för kidsen kan också vara med och träna och hänga med oss när vi tränar! De är ju perfekt, inte många gym som tillåter att kids är med och tränar;-)!
Jag har verkligen en sjuk träningsvärk efter flera dagars träning! Muskler som jag knappt trodde jag hade, ömmar och det är ju sjukt härligt!
(Och JA, Jonas utövar en övning där i bakgrunden! Han träna sin dåliga rygg!;-))
Jag undrar just vem Alfred ärvt genen av att gilla och klättra och göra cirkuskonster? *himlar med ögonen* Takterna sitter faktiskt i ännu, trots mina 35 år.. Älskar att hänga knäveck och utmana ödet en smula.. Ja för tänk om man skulle ramla ner rakt på huvudet? Ja, tänk om.. Tänk om får man inte tänka på när man hänger där och dinglar upp och ner, det gäller bara att knipa igen med benen och hänga där lite till;-)
Jag älskar som sagt att hänga och klänga överallt! Kanske har jag varit en apa i mitt förra liv? Armgång är ju så sjukt kul! Öva öva och åter öva, det är min melodi! Har ett mål att klara armgången 2 gånger innan semestern är slut, alltså att jag vänder där på slutet och går tillbaka! Mål är jäkligt bra att ha!,-)
Lite längre bort här i Mellby finns det en annan hinderbana som är uppbyggd med hinder och andra roliga saker. Ska ta med familjen dit en dag nästa vecka och springa den tillsammans! Sedan kanske målet blir att springa ett toughest (heter det så??) lopp i framtiden, de vore sjukt kul! Men först måste jag nog öva upp min kondition 100%  eller nått... *harkel*

1 kommentar:

  1. MY GOD vad grym på armgång!!!!! Så sjukt bra! Nu ipade du riktigt mycket!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!