fredag 24 juli 2015

Förlovningsdag!

Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt och ja jag kan väl bara instämma!
Ja eller roligt och roligt... Ett förhållande är väl inte alltid så jäkla roligt.. De är ju inte precis så att vi har gått omkring och skrattat i alla år, nä de har vi sannerligen inte.. Tycker att det kan vara väldigt sura miner ibland... Förstår faktiskt inte detta, med tanke på att Jonas borde gå och skratta ihjäl sig jämt åt mina härliga skönt skämt och gliringar som jag ofta ger honom;)
Nä, skämt och sido! För de mesta är vi glada! Alltså man kan ju för fan inte gå och tjura jämt och nä inte heller för den delen, skratta jämt heller.... Lagom är väl bäst antar jag!;)
Igår hade vi iallafall förlovningsdag! Den 23/7 2002 bytte vi ringar där på klipporna i Torekov! 
Vi hade köpt våra ringar tidigare på sommaren och vädret fick sedan bestämma när vi skulle förlova oss!
En skön och varm sommardag bestämde vi att nu så är det dax!
Vi packade vår picknick korg och satte oss i bilen och drog iväg! Vart visste vi inte riktigt, men hamnade till slut i hamnen på klipporna i Torekov!
Så mysigt att sitta där på klipporna och växla ringar med varandra!
Sedan drog vi hem! Visade stolt våra fina ringar för svärmor och svärfar och drog sedan vidare till strandhotellet här i Mellbystrand och blev snorpackade!
Jonas bror jobbade på den tiden i baren där och JA det var starka grejer som han blandade till!;)
Sedan gick vi hem och hade vrålhärlig sex! *hehe*
Igår firade vi inte så mycket... Eller jo, vi käkade taco... Jo då så att e... Nä då, jag ska inte klaga.. Min käre make kan han! Han behöver ju inte fira mej jämt med presenter, ett glas rosé och taco är ju inte fy skamm det heller;)
Kanske vore det på sin plats att överraska Jonas någongång.. Gud va jag är kass på det, jag va liksom bättre på det förr... Men de är väl inte försent att jag ändrar sig...;)
13 år som förlovade! 10 år som föräldrar till 3 underbara ungar! 7 år som husägare! Och snart 2 år som gifta!
Tiden går sannerligen fort när man har roligt! Ja med tanke på att jag liksom fortfarande bara är 22...;)
Älskar dej min underbara älskade Jonas! Även om jag ibland kan vara alldeles fruktansvärt dålig på att visa det.. Men som sagt, livet är inte alltid som att dansa runt på små rosa moln, de vet ju både du och jag!❤️

2 kommentarer:

 1. Tänk om någon sagt till dig första ggn du träffade Jonas att där ör mannen du ska gifta dig med, få barn och köpa hus med. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja då hade jag förmodligen inte trott ett skit på det;-)

   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!