tisdag 11 november 2014

Paketfrossa!

Igår fick äntligen grabbarna träffa sin pappa! Oj va de hade längtat och oj va de hade längtat att ge alla sina paket som han skulle fått på fars dag!
4 stycken paket låg och väntade på honom igår när han kom hem efter jobbet! Och det var bara att börja frossa i dem!
(Kidsen har i alla fall ärvt detta med att älska att få och ge bort paket från mej, det övervakade Jonas som en hök när han öppnade dem;-))
Både köpta och hemmagjorda presenter blev det!
I söndags satt Alfred hela eftermiddagen och sydde på en kudde! Allt jag hjälpte honom med var att få tråden genom nålen, sedan fixade han resten helt själv!
Så av en gammal gardin sydde han en fin kudde till sin pappa!
 Douglas älskar att sitta och göra armband av gummisnoddar! En ny trend är här! Han kan sitta i timtal och dra den ena snodden genom den andra och dom blir sååå fina! Självklart fick världens bästa pappa ett fint armband my by Douglas!
Fabian då, Vad gjorde han? Öh nä han orkade inte som han så fint uttryckte sig;-)
Han fick istället ge en bok, Paolos träningsbibel! Nu jäklar finns det inga undanflykter! 15 ynka minuter om dagen, detta ska bli kul!  Kul att dessutom träna ihop!!
Det var inte bara pappan i huset som fick frossa i presenter! Nä då, även vi! Och hur spännande är det inte att blunda och sedan öppna ögonen och se vad som ligger på bordet? 3 jättepåsar med choklad! Hurra, nu är helgens godis räddat i flera veckor framöver!
Hade jag ätit godis, hade jag förmodligen nosat upp deras gömmor och käkat upp denna goda choklad!;-)
Och jag fick också presenter!! UNDERBARA presenter! Jag fick dom på söndags natten när Jonas kom hem. Han sa att han köpt presenter till mej och jag kunde ju så klart inte hålla mej att få dem enda tills igårkväll;-)
2 underbara sjalar och en ny parfym till min samling!
Prag är tydligen känt för sin väverikonst och nu har jag 2 stycken i min ägo! Sååå snygga och sköna! Älskar sjalar/halsduk eller vad nu man kallar det!? Har alltid på mej det! Är man varm om halsen, är man varm om hela kroppen!
Och parfymen! Mmmm en av mina favoriter sedan flera år tillbaka! Men har inte haft den på länge! Nu luktar jag gott igen!;-)
Han kan min man! Han vet hur han ska skämma bort sin fru och barn!
Paketfrossa när den är som bäst, en helt vanlig mörk och grå måndag i november! Mer paket och presenter åt folket!;-)

2 kommentarer:

  1. Det finns en hel del häftiga övningar i den där boken ;-) Kör hårt!!
    Kram J

    SvaraRadera
  2. Vilket paket kalas...så kul. Fina paket också. Du har en fin man du.....Kram Anette

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!