tisdag 25 november 2014

Äntligen fick vi träffa den!

Morgonens promenad såg ut så här... MÖRK... Hela vårt kvarter hade slocknat, ja alltså inte alla lampor i varje hus, men alla gatulampor!
Det var nästan lite mysigt. Det enda som lyste upp var en stjärnklar himmel! Ja ni hörde rätt, det var stjärnklart! Underbart vackert och jag kände nästan hur det pirrade till inuti mej av den vackra stjärnhimlen som visade sig! Ja när i hundan såg vi stjärnhimlen sist? Ja inte var det igår i alla fall..
En och annan vit rumpa i husen såg vi också och en och annan nyvaken stackare som satt på sin köksstol och såg trött ut. Det är faktiskt lite kul att vara ute och gå på mornarna och spana in på alla morgontrötta människor som är vakna innan tuppfan själv!;-)
Man såg på himlen tidigt att det skulle bli en fin dag! En suddig bild skvallrade om detta om fint väder med en magisk morgonhimmel! Så här såg det ut när jag åkte till jobbet, vackert! Synd bara att den blev så suddig...
Solen, jaaaaa den underbara solen har visat sig här idag! Jösses, jag blev helt till mej när den lyste upp mitt bleka fejs! Äntligen fick vi träffa den! Sååå efterlängtat och saknad! Den fick mej till och med att le, LE med HELA ansiktet!
Synd att jag bara hann njuta av den i 5 minuter innan det var dags för mej att krypa in igen...
Ja alltså det är inte synd om mej bara för att jag inte fick hänga med solen idag, jo ok det var visst liiiite synd om mej. Speciellt när man får höra att dom spår grått väder igen... *snaaark*
Idag har jag hängt i byns Hemköpsbutik och alltså varit på hemmaplan! Det var kundkväll och jag var där och demade våra produkter som jag säljer!
Så kul att få träffa kunder och pricken över det berömda i:et, jag fick träffa bloggläsare som kom fram och sa hej! Alltså ett tag kände jag mej nästan lite som en kändis! He he, jo det är sant! Ja nä alltså jag vet, jag är ingen kändis, men jo det kändes som det! Fränt liksom!
Det var skönt att hänga med alla glada kunder idag! Jag behövde det och hade inte tid för dumma och trista tankar utan bara en massa prat, leenden och skratt! Skönt!
12 timmars jobb gör en både slut i kropp och knopp och att få krypa upp i favorithörnan i soffan med mysbyxorna på, fy fasen va gött!

2 kommentarer:

  1. Tänk vad lite sol och blå himmel kan göra. Ljuvligt var det i alla fall med en så fin dag idag.

    SvaraRadera
  2. Men så kändes det ju när jag träffade på dig och sa "hej!" förra veckan :-) Konstigt att man bor i ett så litet samhälle och ändå inte trillar på varandra oftare. Ha det bra och hoppas du snart känner dig gladare!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!