onsdag 3 februari 2010

Snö och inredning!!

Det är helt galet vad mycket snö det är ute. Det har snöat hela natten så jag har nyss varit ute och skottat. Så nu sitter jag här och svettas. Tror det kommer svett i varje por på hela kroppen. Satan i gatan va det var jobbigt...
Nu får det vara slut på allt snöande. Jag vill inte ha mera nu. Men jag är ju van vid mycket snö. En så där 2 meter och 20 minusgrader. Det är iallafall vad folk tror här nere att vi uppe i "Norrland" är van vid;-) Lite ironisk får man väl vara?! Grejen är den att jag inte har bott i DALARNA på 10 år och sådan extrema vintrar brukar vi inte ha....;-)

Sitter här och planerar barnens kommande rum. När bebben kommer så ska Alfred flytta upp och bo med Douglas. Enligt Douglas önskemål just nu så vill han att de ska dela sovrum och ha ett lekrum tillsammans. Så nu har jag beställt tyg som de ska ha i deras sovrum och så ska jag måla svarta moln på en väg. Och så blir det nog en tatch av lite grönt!

Kommande sovrum som nu är vårt gästrum!
I lekrummet som nu är Douglas sovrum ska jag måla alla väggarna vita och spara stjärnorna och måla dem svarta. Sedan ska jag ett bord och stolar som jag ska måla vita och sedan lägga på en svart och vit vaxduk. Tror att det kommer att bli ganska bra. Det känns som det i mitt huvud iallafall. Tar gärna imot tips och idéer om färg och andar idéer Det är ju så lätt att snöa in på en viss färg som i mitt fall, svart, vitt och grönt;-)
Douglas rum som sedan ska bli deras lekrum!
Jonas blir extra glad varje gång jag kommer med nya idéer som ska göras här hemma. Han bara suckar och säger att det säcker blir bra! Nu väntar jag bara på att få mitt tyg så ska jag sätt igång och sy nya gardiner och sedan blir det en sväng till Ikea någon dag. Alltid något som måste köpas där;-)

2 kommentarer:

  1. Det är verkligen kul att planera barnrum. Jag gillar också inredning. Vilken fin blogg du har! :)

    SvaraRadera
  2. Akta rygg o mage när du skottar!!! Du måste va rädd om ER!

    Titta gärna in hos mej där du har en utmärkelse att hämta!
    Kram!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!