torsdag 11 februari 2010

Kisse Lasse!

Alfred vägrar bära blöja.... Han verkligen hatar det. Så fort han kommer hem från dagis slänger han av sig blöjan och byxorna. Ja helst ska han gå helt naken, då är han som lyckligast;-)!!

Problemet är bara att han vägrar gå på pottan eller toaletten. Så han är som en hund som inte är rumsren. Har går och skvätter lite här och där. För det är ju inte alltid han talar om att han kissat på golvet, eller stolen eller sängen eller..... Dessutom kan det om man ha otur komma en och annan basjkorv oxå... ;-)

Jag vet inte hur jag ska göra för att få honom att kissa på pottan eller toan? Får man muta med godis? Kan ju sitta och ge honom en godis varje gång han kissar där eller det kanske inte är så pedagogiskt;-)???

2 kommentarer:

  1. Man får absolut muta med godis! Ge godis som belöning osv
    Jag lärde en pojk gå på toa genom att vi gjorde typ ett schema som satt brevid toan.
    Varje gång han gjorde nåt på toan fick han klista dit ett kul klistermärke och när han kommit till 10 väntade större belöning. Funkade galant!

    SvaraRadera
  2. Finns ju fler som skvätter hemma hos er!!! och nu syftar jag inte på Jonas och Douglas utan Saga. Hon som dessutom passade på att kissa i trappan, på mattan, när hon hade massa andra kvadratmeter golv att göra det på....pinsamt.
    Ses i eftermiddag, jag lovar att inte klä av mig naken eller att kissa på ert golv ;D

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!