lördag 20 februari 2010

Hemma ännu:-(

Är nyss hemkommen från Krille och Annelie. Alltså Jonas bror och svägerska. De hade barnen inatt och även inatt ska de sova där ifall att det drar igång. Vilket jag ej tror... Men då får jag iallafall sova gott inatt;-)!!
Jag har lite mensvärk och känner ett litet tryck neråt. Eller så är det bara vad jag tror och inbillar mej bara för att jag vill att det ska dra igång;-)
Alfred blev så ledsen ikväll innan vi åkte till Annelie och Krille. Och han vägrade somna, så han var vaken till över 22. Guuud vad det skär i mamma hjärtat då. Ni vet när man tänker så egoistiskt och bara på sig själv. Han kände på sig att vi skulle lämna honom där. Douglas var bara glad att få sova borta ännu en till natt. Innan han somnade så frågade han om jag skulle åka in och få ut bebisen inatt. Hmm, ja vad svarar man. Jag kan inget lova men vi kan ju alltid hoppas!!

Douglas går på minigänget vilket är genom kyrkan. Förra terminen fick de ett halsband där det är en pärla på som ska vara en slags gudapärla! Han bär det ofta och idag pratade han med gud och de bestämde att bebisen skulle komma inatt. Så nu hoppas jag att gud håller det han lovat;-)!!!

Jag höll iallafall det jag lovade. Var ute och skottade hela gården på förmiddagen, tog en rask promenad och sedan har jag ätit massor av godis och bara myst!!

Mina ben känner dock av det och jäser på som aldrig för....
Nu blir det sängen och så är det bara att hålla tummarna att ni slipper ett inlägg från mej imorgon bitti... Jo ett inlägg ska ni få, men då att det har kommit ut en lite människa!!!
Natti natt!!!

1 kommentar:

  1. Hoppas hoppas hoppas! Jag har ju aldrig upplevt värkar så jag har ingen aning. Men det låter ju som det!

    Spännande.

    Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!