söndag 7 februari 2010

Mamma och Douglas dag!! ♥

Igår började vi dagen med att Douglas åkte sitt allra först lopp på skidor! Det gick superbra och han var jätte nöjd när han kom i mål!!

Sedan bar det av till stan. Bara han och jag! Vi gick och åt på Mc Donalds och shoppade lite kläder! Vi hittade lite på rean på polarn och pyret där vi hittade en del fynd, plus att vi köpte lite kläder till bebben. Älskar den äppelgröna färgen på byxorna!
Sedan var det äntligen dax för bion. Vi såg grodan och prinsessan. Den var riktigt bra och det var nästan så att man fällde en lite tår! Det var första gången Douglas var på bio. Han älskade det, tv unge som han är;-)När vi kom hem så hade vi lyxen att bli bortbjuden på underbart god mat hos Hanna och Affe. Åt som en liten tok, så min mage var mer än välfylld efter den dagen igår kan man lugnt säga!!Men efter sol kommer regn som bekant, det kan man verkligen säga här hemma... Jonas väckte mej klockan 8,45 imorse och sa att det börjat läcka in i vårt tak från övervåningen. I skrivande stund så har jag nog torkat och hällt bort över 40 liter vatten... Fy faaaaan säger jag bara. Jag tror att vi helt enkelt har gått och köpt drömkåken. Allt bara faller samman här hemma. För bara ett år sedan hade vi ju en vattenskada i vårt badrum nere. Och nu kommer denna vattenskada från toaletten på övervåningen.... Just nu är de i full gång att riva och fixa det mesta upp. Det är tur att man har så fantastiska vänner och släktingar som har hjälpt oss hela morgonen. Ni är guld värda!!!!
Nu är det bara att hålla alla tummarna att skadan inte har blivit allt för stor. Försäkringsbolaget kommer imorgon och bedömmer skadan...

2 kommentarer:

  1. Usch, stackars, stackars er!! Men det kommer säkert något gott ur detta också. Promise.
    Kram

    SvaraRadera
  2. åh fy fan vad drygt. hatar när sånt händer. men du får tänka att det ordnar sig, för det gör det alltid!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!