lördag 30 januari 2010

Vårkänslor och tvätt!

På någotvis så har en eller 2 vårkänslor letat sig in i min kropp! Hur det är möjligt det vet jag inte med tanke på att vi vaknade upp med -20 grader imorse... Så visst är det lite märkligt att det ändå finns vårkänslor... Mycket är nog blommorna som gör det. Alla vackra lökar och tulpaner som man kan köpa nu!!

Vår tvätt maskin är ännu inte lagad och felet vet vi inte vad det är... Men tvätthögen växer för det. På bara några dagar så är hela våran tvättkorg full. Har varit och tvättat flera maskiner hos svärmor. Hon bor på 3:e våning med hur många trappsteg som helst... Så just nu känns det som om hela magen hänger ner och det är på väg ett huvud ut;-)

Mellan mina tvättningar så har jag ändå varit ganska effektiv. Idag är jag full av energi och det är såå skönt!!

Har städa och rensat ut massor av skit från Douglas rum. Han var med och höll i de saker som han absolut inte ville rensa ut. Kan säga att han höll hårt i dem;-)
Så nu ser det inte längre ut som ett bombnedslag där och man kan gå in till sängen utan att bryta benen av sig pga alla leksaker...

En nattlampa har vi varit ute länge efter till hans rum. Kom på att jag hade en gammal retro jordglob som stod och samlade damm. Så nu står den på hans rum och är bara sååå snygg!!!

3 kommentarer:

  1. Hmmmm - en sån där glob hade ju vi en gång...vart tog den vägen...har väl åkt ut när jag haft en släng av feng-shui rensning nån gång! Men dom är ju rätt skojsiga faktiskt! Kram på dej!

    SvaraRadera
  2. Hugo har oxå en jordglob på sitt rum, sprider ett ganska behagligt ljus, sen så är den jäkligt cool tycker jag. surt att tvättmaskinen är sönder, men se det som en fröjd att slippa tvätta =) puss på dig

    SvaraRadera
  3. Ha ha!
    Oj vad världen är liten..
    Han hälsar så gott här hemma :)
    Spännande med graviditeten iaf..
    Vad tror ni att det blir denna gången då eller hoppas du/ni på något?
    Själv tror jag att jag väntar en till pojk, känner mig mest som en pojkmamma :)
    Men vill nog ha flera med..
    Stor kram Lisa

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!