torsdag 21 januari 2010

Hur gick det sen??

Det kanske ni undrar... Ja alltså hur det gick med Jonas sluta snusa grej... Det har jag helt glömt bort att informera er om. Han var superduktig i 2 veckor. Jag peppade honom han tuggade tuggumi så käkarna nästan hoppade ut och det var inte på gott humör här hemma. Men jag bet ihop för hans skull!
Sedan kommer jag på honom med att röka.... TJUVRÖKA... FESTRÖKA... och nu heltidsröka PLUS nikotintuggumi.

Jag är sååå arg så jag kokar. Han lovade mej att sluta röka efter nyår för att det är lättare att sluta röka en att sluta snusa säger han... Men han röker fortfarande. Har hotat med alla möjliga grejer bla att han inte får följa med på förlossningen. Jag vet hur svårt det är att sluta röka för jag har själv gjort det och har halkat dit mellan barnen igen. Så det kanske är därför jag blir så upprörd.
Jonas du får bli hur arg du vill på mej nu , men jag tänker hänga ut dig för att du ska få mera press på dej att sluta.

Någon som har ett bra tips på hur han ska sluta eller något bra hot som jag kan lägga till, så tar jag gärna imot det;-)

Min förkylning är inte bättre, snarare sämre.... Jonas kände sig oxå hängig igår men det beror ju på att han röker;-)

Barnen tog sin svinspruta igår. Det gick över förväntan mycket bra!! Inga symtomer ännu men det hinner ju komma...

2 kommentarer:

  1. jag tvingade kalle att sluta röka innan nemo kom. han fick välja ett datum och tog 1 maj och han har faktiskt varit rökfri sen dess. ett tag tuggade han tuggtobak men nu snusar han portionssnus istllet. helst skulle jag ju se han var nikotinfri men jag tycker det är 100 ggr bättre att han snusar än röker. jag sa till honom att jag vägrar ha en bebis som luktar fimp. ibland kunde jag känna om han klappat mina kaniner för det luktade i deras päls.

    SvaraRadera
  2. Det hjälper inte att hota, kan bli värre då! Låt han fortsätta snusa, det är inte så farligt! Röka ska han INTE göra iaf!! Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!