söndag 3 januari 2010

Tröttast av dem alla....

Jag är så trött. Går upp sist i familjen för att sedan gå och lägga mej och sova lite middag. Vet inte hur detta ska funka när Jonas börjar jobba nästa vecka när jag ska vara helt själv med grabbarna och huset???
Jonas är så himla effektiv medans jag är som ett vandrande lik. Den enda insats jag gjort idag är att steka köttbullar! Medans Jonas fixat med vårt pannrum och äntligen slängt ut våran gran. Den barrade redan från dag ett, fast att vi vattnade den varje dag. Det var nog en riktigt skitgubbe som sålde denna till oss. Kommer aldrig att köpa en gran till av honom..... Alfred är den ständigt hjälpande städaren! Så även Jonas fick hjälp denna gången;-)
Jag ligger nu här i sängen helt utslagen och tittar på hemska svampbob fyrkant med Douglas när Jonas kommer med en ny till idé! Han ska börja måla om vårt hemska furutak på vår övervåning! Så nu är det ännu ett nytt projekt som är igång här hemma... Måste ju passa på när han är ledig även denna vecka!! Tänk när allt är klart och det bara är vitt. Då kan man äntligen vara på övervåningen utan att spy på all furu..... I hate furu!;-)

3 kommentarer:

  1. undra om vi köpt gran på samma ställe =) våran barrade redan när den kom in.... satans gran =)Skönt att någon är effektiv där hemma, här går alla runt i efterjulkoma =) kram och grattis till nytt vitt tak =)

    SvaraRadera
  2. Samma här - hörde dessutom en annan som köpt gran på samma ställe som vi som hade fått slänga ut sin gran redan efter 2 dagar, eftersom den stank terpentin och då knappt hade ett enda barr kvar =( Jättedåligt!

    SvaraRadera
  3. jag ska oxå måla våra fula furutak. så snyggt det blir med helt vitt!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!