fredag 1 januari 2010

År 2010!!

Nytt år, kan det bli bättre!!?
Igår hade vi en supertrevlig kväll med massor av god mat och dryck. Och framförallt sällskapet! Vi åt så vi rullade hem på morgonkvisten. Förätt: Pilgrimsmusslor och sparris. Varmrätt: Fläskfile med kantarell risotto och rödvinssås. Och efterrätten: En choladkaka med grädde och färska bär!

Barnen skötte sig galant och vissa stunder märkte vi inte att hela källaren bestod av barn;-) En efter en somnade så det var bara de största barnen som var uppe vid tolvslaget. Det firade vi ute med bubbel och massor av vackra fyrverkerier!

Idag har vi haft en riktigt slöar dag. När man nu är en småbarns familj är man inte så van att vara ute och svira så sent på nätterna. Kom hem vid 03 tiden och somnade in så där efter halv 4. Klockan 08 tyckte Alfred att det var morgon.... Inte vi... Tur att man har snälla barn ibland som klara sig lite själv med tv och lite mera sömn. Vi åt frukost klockan halv tolv för att sedan stupa i säng igen! Vaknade 3 timmar senare. Sitter nu här med massor av sömn i ögonen forfarande så jag tror att det snart blir sängen igen. Som sagt vi småbarns föräldrar pallar inte dessa utenätter mer. Det tar knäcken på oss;-)!!

Datorn verkar fortfarande inte vilja lägga upp några bilder:-( Men jag lovar att snart fixa det så att jag kan lägga upp bilder igen!! Ingen rolig blogg utan bilder.

Tack snälla Veronica och Per för en mycket trevlig kväll!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!