måndag 25 januari 2010

Slarv maja...

Idag har jag tagit tag i mina katastrof garderober. Nu kanske ni inser varför jag har tjatat om dessa hemska garderober så länge, och om varför det behövs rensas där. Egentligen hatar jag att ha oordning i mitt hem. Men det är sååå lätt att det blir det i våra garderober här hemma. Ja alla förutom pedantiska Jonas då;-)
FÖRE


EFTER

Blir så arg på mej själv varje gång jag tar tag i mitt liv och gör ett rens. Varför spara jag så mycket skit? Jag är en liten hamster tror jag bestämt... Och jag önskade att jag inte hade varit det. Men på någotvis är det ju så himla svårt att slänga vissa kläder. Jag är dessutom en strumpsamlare. Ja inte nu kanske så mycket, men innan jag fick barnen. Där har jag ett 100 tal och har koll på en del strumpor var det kommer ifrån och vem jag har fått dem ifrån. Ja jag vet det är helt sjukt och besatt. Har nu lämnat den biten och köper roliga strumpor till mina barn istället;-)

Har tyvärr en hel till garderob som ser lika gräslig ut om inte värre....Kanske jag får tid över att ta den ikväll eller någon annan dag... Vilka problem man har;-)

Idag är magen fortfarande hård men annars mår jag kanon!! Känner att jag mår så bra just nu och att jag är så bra;-)!! Har just nu en god kalops puttrande på spisen. Känner mej som en riktig liten god husfru, ja förutom att man är ogift då... Nä, då jag är inte alls bitter över att jag inte är gift;-)

2 kommentarer:

  1. Jag gjorde som vi pratatde om (du vet önska sig i 30-års present) M verkade ta det på allvar så hoppas hoppas det blir av nu oxå :D

    SvaraRadera
  2. UNDERBART Hanna!!!!!
    Har ännu inte vågat mej på den önskningen ännu;-)!!!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!