måndag 13 november 2017

Mörker, kärlek, nykär, snö, farsdag och hockey....

Seriöst... VEM fan har släckt lampan ute? Jag dör av trötthet snart och borde nog få D-vitamin insprutat direkt i blodet varje dag för att bli en gnutta piggare.. Spelar liksom ingen roll om man sover lite eller mycket, konstant trött... Hemskt är det! Men det är ju samma lika  varje år.. Tröttheten som nästan kväver än.. Önskade man kunde få lite energi av barnen som inte verkar känna ett dugg av detta trista novembermörker...
Men ojsan va jag va uppåt då!;-) Det är jag, ja i alla fall ibland!;-)
 Liiite ledsen i ögat va jag när Jonas åkte ifrån oss i torsdags och drog till Frankrike på konferens med jobbet.. Jag känner mej tom och så fruktansvärt ensam utan honom vid min sida här hemma! Ja det är sant! Helt galet är det, att man känner så efter över 16 år tillsammans.. Och värre och värre blir det för varje år som går.. Då blir det allt svårare att vara ifrån varandra...
Våra kompisar säger att vi är som ett nykärt par och som SMS:ar varandra hela tiden och snapar! Och JAPP, det gör vi! En helg borta från honom (speciellt när han åker bort från mej) känns riktigt jobbigt!
 Sen när man får en sån här snap på fredagseftermiddagen, ja då håller man faktiskt på att bryta ihop på riktigt... Kontrasterna är sååå galet STORA... I Nice var det typ 17 grader varmt och solen höll på att gå ner där i havet...
 Ja för det var precis lika mysigt här då.. Spöregn, 3 plusgrader och bäcksvart... Skjut mej.. Ja, då blev jag på riktigt ledsen i ögat och ännu mer deppig...
 I fredags fyllde min fina mamma 61 år och vi var bjudna ut till henne på kalas! Löövlie att få åka dit och bara sätta sig vid bordet och äta!
 Ha ha, alltså att ta kort på min mamma utan att hon gör en min.. Nä det går knappt..;-)
 Chill och mys och framåt 23:30 brummade vi hem på skogsvägen! Alltid läskigt att åka på den där skogsvägen mitt i natten.. Tänk om någon hoppade fram där mitt i skogen.. Shit, då är det ju jag som ska rädda mina grabbar.. Ja då, såna tankar får jag;-)
 Vaknade upp till vinterns första snö! Med ens blev det så mycket ljusare! Hellre lite snö och kyla än plask och plusgrader...
 Vaknade innan klockan 8 av att Alfred stod påklädd och sa: -Jag går ut nu och leker i snön! Ha ha, som de har längtat efter snön! Dock låg det inte kvar särskilt länge.. Men han hann i alla fall göra en liten ljuslyckta!;-)
På lördagen hade egentligen Fabian Poolspel i hockey.. Men jag kände att NÄ, att dra iväg dit och ha skitmycket att göra hemma.. Då blev jag den där taskigaste mamman i hela världen och han fick inte vara med! Nej då, Fabian blev inte alls ledsen.. Men så klart kände jag mej som en rutten morsa som lät min tvätt, plock och städ komma före hans aktivitet... Men men, sånt är livet och han tyckte nog det var ganska så skönt att bara vara hemma och mysa en hel dag med sina bröder och mej! Nä, för vet ni vad! Den där INGA hon gör inte ett skit här hemma.. Hon får nog kicken snart;-)
 När jag lagade mat fixade Alfred farsdagpresenten! Sånt gillar han! Pyssla med lite musik i bakrunden och morsan som lagar mat!
 Klockan 11:30 i igår söndag hade Alfred poolspel och samling klockan 11:30... Så körde vi dit och lämnade dem och så drog jag och Markus in i till stan med de restreande kidsen och käkade hamburgare! Att sitta och vänta i ishallen i typ 1½ timme på att matcherna skulle börja. Nä tack! Så kul är det inte...;-)
 Och så hängde vi där och kom hem klockan 19:30 igår kväll... Så försvann den dagen.. Suck och stön.. Då fattar ni varför inte Fabian fick vara med på sitt poolspel på lördagen. NEJ det får inte bli för mycket av det goda.. När veckorna är fullt ös medveslös och man knappt hinner andas, då måste man dra i handbromsen lite.. Ja det kan tyckas att det var orättvist att Alfred fick spela och inte Fabian... Men så blev det den här gången!
 Så kom vi hem till vår älskade pappa som vi längtat så mycket efter!! Och så fick han sin farsdag present! Massage och teckningar! Skönt för honom att gå iväg och bli lite knådad på sin gamla rygg!;-)
 Och jag fick också present när han kom hem! Min favvo parfym! Alltså på riktigt! Den luktar så jädrans gott så man nästan blir lite kär i sig själv när man har på sig den;-)
 Man kan ju kanske tycka att det skulle vara VI som lagade maten eftersom att det var farsdag... Men kommer man hem så sent så gör man.. Då fick han laga kvällsmaten! Han fick fria händer och vi visste precis vad vi skulle få: Pasta carbonara... Det är de enda han kan laga!;-)
Mina fina pojkar! De jag älskar mest i livet! Den där i mitten! Han som jag raggade upp för 16 år sedan och frågade om han skulle följa med hem! Jag älskar att han är pappa till mina barn! Den bästa pappan man kan önska sig! Den största stöttepelaren i världen! Min lilla farfar som är så klok! Då när jag känner mej som en 15 -åring, då kommer han in och agerar vuxet och klokt som en 85-åring och är min lilla farfar! Ha ha, han hatar när jag säger det! Han vill inte bli kallad farfar.... Jag gör det ändå! Att retas är det bästa som finns och jag gör det bara för att jag älskar honom så mycket!!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!