tisdag 7 november 2017

Det är dax att förnya!

 För nästan exakt 8 år sedan gjorde vi en liten mini make over i vår tvättstuga... Ursäkta dålig kvalite på bilderna, men det gick inte att göra dem i höguplösta som jag ville.. Men här ser man i alla fall på ett ungefär hur det såg ut från början när vi flyttade in i vårt 70-tals hus...
Hemska 70-tals färger överallt och jag höll på att spy på riktigt varje gång som jag steg in där.. Detta är inte alls min smak och tycke och jag var gravid där och då och kände att vi absolut måste hitta på något för att dölja de hemska tapeterna och plånboken var ju inte jättestor när man går hemma och är mammaledig och snart skulle vara det igen.. Så med lite vit färg fixade vi bort det mörka och målade taket, dörren och lite annat piff!
Nu ser den ut så här... STÄNDIGT full av kläder och annan skit som "råkar" hamna där som kanske borde slängas eller göra sig av med på annat vis....
Garderoberna har liksom gjort sina sista andetag och är väl använda. Men när innehållet nästan ramlar ur pga av jäkligt dåliga inredingar, ja då blir man så där skogstokig varje gång man ska in och hämta sängkläder och handdukar...
Och golvet då? Japp! Gult är jäkligt fult, i alla fall i vår tvättstuga.. Får nästan spykänslor varje gång jag stiger in där och känner ingen inspiration att gå in där och ta tag i tvätten! Så de så!
Vi har pratat lääänge att fixa iordning den, men ja sen har annan renovering kommit före! Så klart... Men nu jäklar har vi fått fingrarna ur och här ska banne mej renoveras! ÄNTLIGEN!! Det är dags att förnya!
Älskar detta golvet! Lite marockans stil! Lövlie och lugnande!
Där har en gång stått en tumlare, så de slavmålades nog en del.... *harkel*
Vita väggar och denna matta?
Kanske en svart matta, lite grov stil med vita väggar?
Eller grå matta och lite 60-tals inspiration på väggarna?
Valen är såååå många och det är sjukt svårt att bestämma sig?! Man ska ju kunna leva med detta i mååånga år nu! Men jag tror banne mej det blir ljusgråa väggar och denna matta?! Vitt blir så himla hysteriskt till mattan och grått blir lite mer lugnande!
Sedan blir det lådor istället för skåp! Hatar skåp! Ni vet när man liksom inte kan hitta det man behöver i skåpen.. Nä, tacka vet jag smidiga lådor!
Och jag som har klarat mej så bra utan tumlare i typ 7 år... Nu är suget stort! Japp, jag vet att jag sagt att vi klarar oss utan! Men man kan faktiskt ändra sig! Smidigt att tumla alla sängkläder och underkläder!
När renoveringen drar igång? Hoppas på snarast! Det är dags att förnya och jag ser sååå sjukt mycket fram imot att få en fräsch tvättstuga! För JA!! Jag tillbringa (JAPP, jag säger JAG, för det är JAG som ägnar tiden i den, ingen annan i familjen som verkar tycka den är särskilt intressant...;-)) jädrigt mycket tid där inne och då vill jag ha det snyggt och ordning och reda! Mitt liv ska ju bli lite mer bättre med mer ordning och reda nu! Och man måste ju börja någongång! Plötsligt börjar jag bli vuxen på riktigt och får lite mer ordning och reda omkring mej! Gött!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!