onsdag 23 november 2016

Nä, man är väl inte 20 längre....

I lördags eftermiddag smet 5 par in till Jönköping för middag, party, prat och skratt! Det är inte ofta man gör något sådant längre... Nä, de finns det varken tid eller ork till nu för tiden, trots att man ABSOLUT skulle behöva det såååå mycket oftare!
Alltså man blir nästan som små tonåringar när man åker ut på sånt här, ja i alla fall vissa av oss! Åh som vi skrattade när det öppnades en öl på tåget klockan 16.00 och den skulle smusslas för att dricka så att konduktören inte skulle se...! Ha ha, älskart!
Vi gled in på Glädje och tog en fördrink och satt och pratade! Killarna för sig och tjejerna för sig! Sen babblade vi i munnen på varandra! Vi hann avverka många samtalsämnen under kvällen, allt från sjukdomar, kärlek, läxor, föräldrarollen, sorg och glädje!
Vi hade bokat bort på Tegel! En suuupermysig restaurang som vi ätit på för några år sedan! Vi tog menyn: En kul kväll! Massor av olika rätter, små och himelsk goda!
Miljön där inne är så himla mysig! Precis i min smak! Lite industriell känsla, men ändå så himla varm och harmonisk!
Mellan rätterna hann jag fota lite!;-) Men alla fastande tyvärr inte på bild verkade det som... Så typiskt mej... Skyller på vinet..;-)

Så åt vi igen! Alltså sååå mycket god mat och så mycket annorlunda mat än vad man brukar äta!
När själva "huvudrätten" kom in, va jag redan mätt! Men jo då, de slank ner en bit av detta också!;-)
Ha ha... Jonas pratar i telefonen... Knölat in en servett i andra örat för att han skulle lyckas höra något för allt prat!
Så kom efterätten in! Ja, visst är det konstigt! Hur mätt man än är. Så går ändå efterrätten ner. Konstigt det där...;-)
*harkel och hög host* "Någon" blev visst lite trött också... Kanske var det så att han ätit för mycket och behövde ta sig en liiiiten nap efter maten? Ja det vet man inte, man kan bara tro?! Ha ha!
Men han vaknade till när vi gick vidare och dansade oss svettiga till live band!
Grejen är den att det spelar nog ingen roll om jag är full eller nykter! Jag dansar ändå!! Spela roll liksom! Alltså det var sååå kul att få dansa loss till sån där musik som är för oss "gamlingar" Ha ha, ja för nä man är väl inte 20 längre.. Bara att inse. Men man kan ha minst lika roligt för det!;-)
När man gör ett försök att ta snygga bilder... Nja, de gick väl så där kan man väl säga.. Men det bjuder vi på!
Några av paren åkte hem med 23 bussen.. Men varför vara så ordentliga.. Nä sååå typiskt oss. Vi stannar lite längre tyckte vi va en JÄÄÄÄTTEBRA idè just då...
De var det. Men när klockan närmade sig 01, ja då va tanterna och farbröderna såååå trötta och sängen skrek efter oss!
Tur att jag och Jullan ser lite piggare ut än Jonas i alla fall och den andra satt fram och sov! Taxi hem och hamnade i sängen vid 02!
Den kvällen kommer jag leva på länge!
Om jag var pigg dagen efter? Jo då, men det hör väl också till åldern? Ja att man ska behöva vakna sviiin tidigt bara för att man varit ute och slarvat lite. *suck* Nä du, jag ser knappt något bra med att bli äldre.. Jo kanske en sak, det är väl att man kan bli en gnutta lite mer klokare än förr?! Ja men bara en liiiten gnutta då;-)
Men vem kan ligga kvar i sängen bara för att man ska? Nä då, inte när man har barn.. Matchstart klockan 11 för Douglas! Vinst för laget!! Jiiihaaa!!
Himmelriket att bli bjussad av svärmor på söndagsmiddag också! Stek! Alltså det är verkligen lyx det!! Sååå gott!
När HELA ligan Grunditz träffas i en 2:a... Lajbans kan man säga.. Herregud, stackars grannar... Tur att vi bara var där någon timme!;-) Så fick vi snusa lite på kussen också! Hjälp va hon växer, som ett litet ogräs!
Alltså detta var bara kakan efter efterätten! Ja för efterätt fick vi också, men den glömde jag ta kort på... Så typ en timme efter maten och efterätten blev det kaka och kaffe! LYX söndag!
En härlig sammankomst! Nästa gång vi käkar middag hela klanen Grunditz, då är vi nog i Thailand och gör det!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!