måndag 1 februari 2016

Helgen!

Helgen har gått i slöhetens tecken! Har inte alls gjort många knop! Välbehövligt då jag inte riktigt känt mej på banan.... En konstig förkylning har legat och ligger över mej. Svagt ont i halsen och öronen och ont och öm i kroppen...
Har mest legat i sängen och slöat... Jobbigt när man känner sig så pass pigg så man inte är sjuk, men samtidigt så konstigt "sjuk" att man inte orkar göra något.. Ibland är det bättre man blir sjuk på riktigt och blir liggandes ett par dagar, för att sedan bli pigg igen med energi!
Kidsen har lekt och varit iväg, så här har varit alldeles tys och tomt... Konstigt det där. Förr kunde jag sakna det där med tystnad och "egentid"... Nu tycker jag det är skitkonstigt när det väl blir så... Kan inte riktigt komma till sanns och ro med att det är så himla tyst här hemma...
 Jag har tittat på si så där 6 avsnitt av Orange is the new black! Åh va jag älskar den serien! Har ni inte sett den, så måste ni kolla! Finns på netflix!;-)
Tur det finns smink så man kan få lite färg på kinderna och lite längd på fransarna! Genast känner man sig piggare!;-) Och så en polo på det! Älskar polo! Måste införskaffa mej ett par av det! Detta är en klänning som jag skulle kunna bo i!;-) Ångrade att jag inte köpte ett par till! ;-)
I lördags kväll åkte vi till min bror och svägerska! Vi köpte högrevsfärs på vår gårdsbutik här i byn, Häradsköp och så gjorde hamburgare på det!
 Jag sipprade lite vin och tittade på när de andra lagade mat! Perfekt fördelning;-) Vin är aldrig fel heller....;-)
 Precis lika gott som det ser ut och så Johannas coleslowe till! Som pricken över i:et! MUMS!
 Alla dom andra 3 är lika glada som mej, även om inte det kan se ut så;-) Eller så kanske de var sura? Ja för vi spelade kort! Oj oj va vi spelade! Det gick så bra för grabbarna och jag höll på att förlora! Men så tog jag hem spelet och vann! GÖTT!;-)
 Jag kan nog snart lägga in i min meritförteckning att jag är grym på kortspel! Ja för det är jag banne mej!;-) Ha ha, skryta bör man!
Välkommen måndag och välkommen ny vecka! Och välkommen februari! Herregud, redan februari! Tiden går fort och om 9 dagar fyller jag 36 år! Japp, jag är precis som ett litet barn! Tokälskar att fylla år!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!