måndag 29 februari 2016

En klasfylld helg!

 Lördagens väder var ju hur underbart som helst! De viskade verkligen om att våren är på väg och vi njöt en stund i vårsolen!
Sen var det dags för oss att fixa och greja inför mitt och Fabians kalas med släkten! Tidsoptemist som jag är, så stod jag i bara linne och underkläder när den första gästen trillade in på lördagseftermiddagen.. Men ja ja, så kan det bli när den första gästen kom 30 minuter för tidigt;-) Härligt att någon kan hålla tiden ordentligt när vi aldrig kan göra det;-)
 Älskade unge! Han fick såååå mycket fina presenter, men mest kläder som mamman hade önskat till honom! Ja alltså, har man hela rummet fyllt av grejer som man inte leker med. Ja då behöver man inte mer leksaker heller. Men när kläderna i garderoben sitter som ett korvskinn. Ja då vet man att det är dags att fylla på!;-)
 Vi bjussade på lite plock när alla gästerna kom! Lite blandat! Jag fick bestämma bara för att jag fyllde år;-)! Och Fabian fick bestämma både huvudrätten och "tårtan"!
 Det var inte bara Fabian som fick paket! Jag fick så klart också presenter! ;-) Man fyller bara 36 en gång i livet! *haha* Och presenter blir man ju som sagt aldrig för gammal för!
 När familjen/släkten träffas är ljudnivån hög! Ha ha, fnissade när jag stod själv i köket och hörde hur alla pratade i munnen på varandra hela kvällen! Så underbart!
 Och fyller man 6 år så får man naturligtvis välja mat på kalaset! Givetvis blev det taco!;-)
 Älskar att ha kalas och bjussa alla nära och kära!
 Och ÄLSKAR man pannkaka som Fabian gör och skulle kunna äta det 7 dagar i veckan om han fick och kunde! Japp, då blev det pannkakastårta istället för vanlig tårta!;-)
 Vi sjung för honom! Sjöng så mycket att han nästan skämdes en liten gnutta och satte för händerna för öronen, skitunge;-)
 Alfred och Eddie åkte till en kompis på sova över kalas vid 18 tiden! Så här var det lugna gatan och framåt 22 kröp gänget av ungar som var kvar i vår säng och kollade på film tills de somnade gott där!
 Medans vi vuxna tjoade till det en gnutta! Kasst med liten lillasyster... Herregud säger jag bara. Nicke, min bror kastade upp mej och svingade runt mej så jag höll på att spy... Klarar inte av att vara upp och ner på det viset utan att bli snurrig i huvudet.. Åldern? Förmodligen:-)
 Han försökte göra samma visa på mamma.. Men där gick han bet. Hon slängde sig på golvet och pekade finger... Japp, det är min familj det;-) Moget!
 Och här var det väl knappt någon ide att prova eller? Att bära 120 kilo Tommy? Nä, det gick verkligen inte! Haha!
 Underbart vackra blommor fick jag! Älskar blommor i alla dess olika former och färger!
 Igår hade jag en gnutta ont i håret... Sista gästen gick vid 2 tiden och jag kom i säng efter 2:30 när jag hade plockat undan... Jag skyller på att jag inte är van att vara uppe så sent nu för tiden.. Jonas skyllde på för mycket vin?! *harkel*
 Fick ett par ursnygga jeans som passade mej som handen i handsken! Sååå sköna! Dessa kommer jag bo i!
 Och en supersöt top! Tänk er till sommaren när man är brun och ett par vita byxor till! Oj va jag längtar!
Den här kalashelgen tar vi med oss in i hjärtat! Om en knapp månad är det dax för nästa kalashelg! Då fyller Jonas och Douglas år och Douglas har redan bestämt vilken mat vi ska bjuda på!;-)
Tuuusen tack kära och nära för alla underbara presenter som vi fick! Och tack för att ni kom och var med och firade oss!
Som sagt... Att vara uppe och slira på detta viset... Mmm, jag är verkligen inte van det längre. Är fortfarande en gnutta sliten.. Men som sagt, det beror ju på att jag var uppe så länge på natten. Inte på vinet och bubblet;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!