söndag 14 februari 2016

Att ha världens bästa man!

I fredags morse fick jag ett SMS av min käre make... Det löd:
 Jag tokälskar ju överraskningar och JA, jag har tamejtusan världens bästa man!;-)
 Så klockan 17:30 stod jag klar! Sovit middag och var redo för en kväll med min man! Kvällen till ära hade jag min nyinköpta snygga klänning som jag fyndade på Femme Collection!
 Jonas hade fixat barnvakt som va min lilla mamma! Grabbarna hade fått reda på detta på morgonen att vi skulle iväg och att det skulle komma barnvakt. Men de var tysta som muren och skvallrade inte något till mej;-)
 Så tog vi bussen som tog oss in till Jönköping! Jag visste inte alls vart vi var på väg! Bara det liksom! Spänning på hög nivå;-)
 Så tog vi en liten barrunda innan middagen! Alltså att sitta ner och prata med sin man på tu man hand, dricka drinkar och bara sitta ner! Hur underbart som helst! Händer tyvärr alldeles för sällan! Men kanske är det så att man njuter desto mer om man gör det sällan?
 Han hade bokat bord på ett relativt nytt ställe i Jönköping: El Gordo! Jag som älskar tapas och smårätter var så kart i himlen! Men nja... Blev ändå en gnutta besviken. Ganska opersonligt ställe, så där mat och servitriserna: NJA... De kunde nog behöva gå en kurs i hur man serverar.. ALL mat kom in direkt och när vi tagit sista tuggan på maten så frågade hon om vi ville ha kaffe och efterätt... Alltså man vill väl ändå låta maten sjunka ner? Så den där lugna känslan, sittandes på tu man hand, äta länge och bara njuta av maten och sällskapet. Nej den liksom blev inte riktigt så som den kunde ha blivit...
Men ändå, han kan min älskade man! Jag har verkligen VÄRLDENS bästa man!
När middagen var uppäten gick vi vidare och tog några drinkar till! Pratade och pratade och pratade! Detta borde vi verkligen göra oftare kom vi överrens om. Det är så sjukt lätt att glida ifrån varandra. Man liksom har fullt upp på varsitt håll hela veckorna och är det inte de så är det ju 100% fokus på barnen och deras aktiviteter!
Ja alltså prata kan man ju göra hemma. Men det blir liksom lite annorlunda att vårda kärleken ute, lyxa till det med middag och god dricka!
Vi gick till ett ställe som är ganska så omtalat... Ett ställe där 40+:are håller till och lever ut sina känslor! Herreguuuuuud som vi skrattade! Alltså inget illa menat, men gud va de äldre människorna håller på... Kletade på varandra, dansade och levde ut sina känslor där på dansgolvet! Så sjukt kul att se!
Klockan tolv åkte vi hemåt! Då var vi nöjda! Nöjda att få komma hem och krypa ner i sängen och pippa! Eller jag menar sova;-)
Tack älskade Jonas för den underbara kvällen! Du är BÄST!!!

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!