tisdag 23 februari 2016

Grattis älskade 6-åring!

För exakt 6 år sedan låg jag och hade mitt 3:e barn i min famn! En dryga 4 timmars bebis som var så där alldeles perfekt och snäll! Han tog mitt bröst från första stund och släppte det inte förrens han nästan fyllde ett...;)
Han sov sig nästan igenom hela sin första natt på BB! Ja redan då var han en riktigt liten sjusovare, precis som han är idag!
I 6 år har jag fått vara Fabians mamma! En lillebror i familjen som fått mängder med skinn på sin näsa, men med världens största hjärta! Så omtänksam och snäll, men med ett sjuhelvetes humör (ibland)...
Sova ja! De är han bra på och har alltid varit! Sover sig gärna igenom ett 12-13 timmars pass per natt! När klockan slår 18:30 här hemma och jag säger att det är dax att hoppa i sängen och sova och oftast somnar han innan klockan 19 på vardagar! Klart man ska sova, ja för det gör att man växer och mår bra!;)
Strax efter klockan 6 imorse stegade vi in i hans rum och sjöng högt: -Ja må du leva!
Massor av presenter fick han! Vad han hade önskat sig mest? Batteri, en radiostyrd helikopter och kläder! Japp, de är min son det! Ha ha!
Tradition hos familjen Tajkon är att ära tårta på morgonen! Så jag steg upp klockan 3 inatt och slängde ihop en tårta! Nä, skulle inte tro det va... De finns att köpa i frysdisken på Hemköp! Fröding gör dem såååå bra så!;)
Han tyckte nog att han skulle fått vara hemma när han fyllt år.. Men nej då, förskolan och kvällens gympa går ju inte att missa! Efter det bjussar han in sin bästis Ebbot på tårta! Sen blev de slöa framför TVn! Alltså dessa två är så sjukt olika! Men bästa polare och de är verkligen så underbart att se! Dessutom grannar!❤️
Ännu en tradition hos oss är att man får välja kvällsmat! Så klart blev det våfflor! Nästan lika bra som pannkakor... Hade varken tid eller ork att ställa mej och steka pannkakor ikväll! Så då får man lägga fram det snyggt och fråga om inte våfflor är godare än pannkakor!;) Jo då! Än så länge kan jag styra vår lilla 6-åring;)
Lite lek med den nya helikoptern! Japp, bröderna Grunditz har redan varit osams om den... Inte lätt att vara lillebror alltid! Men han klarar en fajt med Alfred! Som sagt, det hjälper att sova mycket, man blir både stark, växer som en häst och är pigg!;)
Växer ja.. Herregud. Skulle nyss lägga in honom i sin våningssäng efter att han somnat i vår säng ikväll.. Som att lyfta en sten.. På fisens mosse att jag orkar bära honom mer...
Trots både lego, radiostyrd helikopter och batterin! Så va nog ändå den orange jackan den bästa (ja nästan iallafall) presenten! Han tokälskar färgen orange! Och fick han välja så skulle hela hans rum gå i orange ton... Dock är jag inte sugen på ett 70-tals hem;)
Grattis älskade unge! Jag är så glad att det var just du som "råkade" simma in i mej från pappa den där midsommarhelgen 2009... Så glad att du är du och jag hoppas verkligen du behåller din härliga och underbara personlighet!
Älskar dej!❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!