fredag 26 februari 2016

Vårkänslor!

Dripp, dropp, dripp, dropp låter det från taken! Fåglarna kvittrar i tackt och solen värmer mitt vinterbleka ansikte! Jag känner vårkänslor! Så underbara känslor! Allt känns plötsligt så himla lätt! Jag känner mej full av energi och jag suger åt mej av varje solstråle som når mitt ansikte! Kisar upp mot himlen och tänk, snart är det vår på riktigt! Ja för ännu ska vi nog inte våga ropa hej till våren, nä inte ännu... Det är ju trots allt bara slutet av februari...
En kaffe på trappan! Alltså jag tror knappt det är sant! Helt ljuvligt ju! Som sagt, det spritter vårkänslor inuti mej! Kaffe är gott, men ett glas bubbel här i solen hade heller inte suttit helt fel;)
Körde ut kidsen innan de knappt hann innanför dörren.... De 2 minsta tog ut sina cyklar och trampade runt kvarteret! Som små kalvar på grönbete!
Den blivande tonåringen var väl kanske inte lika imponerad av att jag körde ut dem... Han sitter och tjurar i skuggan.. Skitunge;)
Passar på att torka fönstrena... Såg knappt igenom dem, måste ha varit en riktig skitvinter med tanke på hur hemska de såg ut... Men snart är dom rena, men det här med ränder... Seriöst! De är riktigt svårt att bli av med! Tidningspapper är i och för dig bra skit! Blir 1000 gå ger bättre börjar använder det som eftertork!;)
Planerar kvällsmat... Men har ingen fantasi just nu... Vad ska ni äta ikväll?

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!