torsdag 18 februari 2016

Sista kvällen med gänget!

 Förra torsdagskvällen åkte vi till metropolen Värnamo! Kvällen till ära hade jag på mej mina födelsdagskläder! Ja dem som jag fick av mina grabbar när jag fyllde år förra veckan! Underbart sköna och toksnygga jeans och en underbar ponscho i den underbaraste kvalitén man någonsin kan önska! Kände mej så klädd! Och JA, jag bar läppstift! Det händer väl aldrig... Men någongång ska ju vara den första;-)
Musikquiz, mat och dryck stod på kvällen agenda! Sista kvällen med gänget! Ja för lite sorgligt va det, de måste jag erkänna. Vår ekonom Lotta slutade och gjorde sin sista dag hos oss! Härliga Lotta, oj oj va vi kommer sakna denna härliga kvinna! Men vi har fått in söta Emma istället! En mycket frisk och snygg fläkt! Skönt att ha en kvinna till att luta sig mot bland alla grabbarna;-)
Ja herregud, nästan så man kunde tro att vi var ute med ett gäng bloggare som skulle fota allt och inget;-) Trodde jag var värst när dt kom till telefon och kort, men icke. Kände nästan att jag låg i lä... De äldre damerna och herrarna är inte ett dugg bättre på att hålla den där telefonen ifrån säg än vi;-)
Alltså jag har blivit en sucker för smaskiga hamburgare och denna var nästan en topp 10! Och sötpotatispommes till! Satt som en smäck vill jag lova, eller kanske som en smäck på magen? *host*
Mycket skratt, en härlig musiktävling och mer vin än jag trodde skulle rinna ner. Japp, en helt vanlig torsdag... Hade en gnutta ont i huvudet på fredag morgon när jag vaknade, det ska jag inte sticka under stolen med att jag hade.. Att jag aldrig lär mej... Men gott var det då!;-)
Musikquiz ja! Jag älskarr såna tävlingar och i högtalarna på jobbet strömmar alltid p4 Jönköping och då spelas det vääääldigt blandad musik, vilket hjälpte oss den här kvällen! För gissa vilket lag som vann? Alldeles riktigt, vi!;-) 21 rätt av 23! Fy fan va vi är bra!
Sen skulle vi åka hemåt... Emma hade en buss att passa... Precis när vi kommer till stationen ser vi bussens rumpa försvinna bakom krönet.. Vi kör ikapp och höll på att köra in i plogbilen. Åh herreguud som vi skrattade. Men Emma hann och Emma satt på bussen 2 minuter senare när hon hoppade på en annan station!
Sista kvällen med det här gänget! Att gå ut med kollegorna så här lite då och då! Ja det behövs! Gå ut och vara lite mer privat och inte bara på jobbet! Ja fast ändå trots att vi är så få där och träffas typ mer än vad vi gör med våra familjer. Så är det ändå supertrevligt att gå ut och ta en bit mat och lite god dricka! Speciellt en dag mitt i veckan!;-)

1 kommentar:

  1. Snygging! Du passar verkligen i läppstiftet!
    Och jag ÄLSKAR också musikquiz (nähä!)! Tyvärr är det oftast jag som fixar quizen, men det är också kul :-)
    Kram och trevlig helg!

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!