tisdag 16 februari 2016

Lyx med vinjuntetjejerna!

Jag har varit en fantastisk dålig bloggerska de sista.. Så blir det ibland. Ni vet hur mycket jag strävar efter ett par extra timmar på dygnet ju.. Men inte händer det inte.. Ok ok, jag har inte kört tusen procent dagarna i ända. Nej i helgen sov jag mest. Helt slut. Middagsovning på lördag, men ändå somnade jag innan klockan 21 och sovtill klockan 9:00 på söndag! Ett 12 timmars pass som heter duga! Jag behövde väl det, som min käre make sa!;-)
Japp det gäller ju att passa på att slöa till det ordentligt när man får och kan... Så jo, då blev visst bloggen lite åsidosatt...
Jag inser ju att jag missat visa er en massa roliga saker om jag varit ute på! Bland annat var jag ju på spa förra fredagen med mina vinjuntetjejer!
Hooks spa! Jag säger bara: ÅK DIT FÖR SJUTTON! Wow och åter WOW! Verkligen, det var fantastiskt bra! Perfekt också! Det ligger bara ca 25 minuter hemifrån oss!;-)
 Redan klockan 14 på fredagen åkte vi dit! Några av oss valde att gå upp på gymmet och bränna av ett pass, några av oss gick ner till spa:et och njö direktt!
Skulle lätt kunna vänja mej att stå så här och träna varje dag! En underbar utsikt över sjön!
 Efter 1.5 mil trampandes på cykeln gick vi ner till spa:et och plumsade ner i en av bassängerna! Så fantastiskt skönt och härligt! Vi satt mest här, sipprade på vin och pratade i fleeeera timmar!
 Goodibags! Alla tjejer älskar att få goodibags! Och vår härliga och snälla värdinna Amanda hade fixat ett härligt kit med lite prover till oss!!
 När man bara sitter så där rakt upp och ner i en varm pool sipprandes på vin i flera timmar så kurrar ju magen till! Lyxiga räkmackor och bubbel! Som sagt, vi hade en underbar värdinna med oss hela kvällen som fixade och donade och gjorde allt för att vi skulle må gott! En sådan skulle alla ha med sig! Vi blev verkligen tokbortskämda;-)
 Vi fick en liten rundvandring där man får behandlingar! Wow vilka lyxiga behandlingar man kunde få! Jag ska spara som tusan nu så vi kan åka ut dit igen en hel helg, bara jag och Jonas. Lyxa oss och ta massor av behandlingar, äta och spa! Japp, varför inte liksom! Man ska banne mej njuta av livet här och nu!
 Klockan 19:30 satt vi fortfarande i den varma härliga poolen ute... Pratade, pratade och åter pratade och så drack vi förstås vin.. Så blev det bråttom. Klockan 20:30 hade vi ju beställt middag i resturangen! Vi va nästan som en bunt tjuriga ungar som vägrade gå ur badet.. ;-) Men upp kom vi och på med smink, snygga kläder och så var vi redo för en 3-rätters middag!
 Att bara få sätta sig vid ett sådant fint dukat bord! Kände oss nästan som en bunt med prinsessor! Fnittrandes prinsessor!;-)
Jag kommer knappt ihåg vad det var vi åt! Men herreguuud va gott det var! Nästan så att det K*piiip*llade i munnen! Herreguuuuud va got det var!
 Vi saknade dock 4 stycken ur vår vinjunta... Så blir det ibland. Inte alltid lätt att få ihop allt med alla... Vi saknade dock dem väääldigt mycket!
Som sagt.. På våra juntor kommer det fram både det ena och det andra, även om vi var väldigt skötsamma den här juntan... Men jo vars, det berättades ändå en väldans massa trevligt! Dessa kort får liksom tala för sig själv... Ni vet, ett sånt där skratt som man skrattar, men som är så pinsamt att höra! Ja herregud, det handlade om penisar har jag för mej, eller var det dildos??;-)
Klockan tolv rullade bilen hemåt med 7 stycken trötta tjejer i! Trötta, lyckliga, mätta, lite småberusade och så där alldeles alldeles rena, frisk och härlig som man bara kan bli på ett spa!
Jag kan verkligen rekommendera Hooks spa! Ja, banne mej: Ni MÅSTE åka dit och uppleva den härliga miljön!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!