måndag 22 februari 2016

Helgen!

 Helgerna går så sjukt fort... Pof fsäger det, så är det åter måndag. Men å andra sidan så säger det bara poff så är det fredag igen...
Men jag känner att jag just nu skulle vilja ha en liiite längre helg. Vila upp mej på riktigt, slöa hela dagarna, inte göra ett skit och bara ligga och pilla mej i naveln. Inte för att det skulle hända, även om jag är långledig. Men just nu längtar jag efter lite långledigt!;-) Är ju inte den som är den som kan vara stilla direkt. Bara ibland...;-)
I fredags åkte vi till Värnamo på eftermiddagen! Mötte upp våra härliga vänner Marcus och Emma och deras grabbar!
Bad i 2½ timme! Det är fint de på en fredag! Man blir så där lagom trött och mysig!
 Fabian lyckades få sitt allra första magplask i livet. Han skrek om en gris. Trodde nästan hela magen hade studsat ut och in i gen... Jösses vilken smäll... Om jag skrattade rått? Åh ja.. Så taskig morsa är jag, skadeglädje! Det är jag bra på sägs det... Men nåde den som skrattar åt mej när jag klumpar till det och gör illa mej. Helsike så sur jag blir;-)
 Alfred och Williot skulle kunna vara bröder... Just på den här bilden kanske de inte blev så lika. Men galet va lika dom är i verkligheten och speciellt när Alfred var liten.. De är så samma lika liksom. Samma skrot och korn och alltid händer det något runt dem. Som en liten olycka eller ett oskyldigt bus;-)
Supergod mat och dryck och som alltid. Sååå kul att hänga med dessa! Vi pratade om att ev springa ett lopp i Värnamo! Ett gegglopp i april!? De vore himlans kul! Dock kommer jag nog inte ha en suck att hänga med dessa 2 genomtränade människorna.. Men man kan ju alltid försöka!?;-)
 Som sagt.. Som ler och långhalm, trots att det skiljer 3 år mellan dem... Hur sött är inte detta då?
 Hemmagjorda semlor till efterätt! Jo jo, gött ska det vara!;-)
 Lördagens spenderades i ishallen för de 2 äldsta i familjen, alltså Jonas och Douglas.. HV spelade visst match.. Men vi andra var hemma och gjorde INGENTING! Kollade på TV och sov middag!
Sen fick jag rycka upp mej, då kom min kära bror och svägerska hit på kvällsmat, prat och skratt! Hur vände man en handflata utan att böja på handleden? Vet ni? Det vet jag!!;-) Och Johanna fick till slut reda på det också! Ha ha!
 Söndagen spenderades ett par timmar i ishallen.. Jo då, vi hänger i den alla helger på ett eller annat sett... Som sagt, bara at vänja sig med 3 grabbar (säger hon med en liten ironisk ton) Förlust med 11-8, men dom spelade grymt bra!
Ni vet, jag skrämmer ju Douglas lite för att han ska hålla nollan varje match.. Skrämmer och uppmuntrar! Har ju lovat att om han håller nollan så ska jag stå naken i carporten när han kommer hem! Förra veckan höll han nollan! Gissa vem som skamset fick gå ut i carporten och ställa sig naken där? Japp! Men jag rusade in ganska så snabbt.. Herregud.. Grannarna vet i och för sig att vi är familjen Tajkon. Men detta... Hmm, får nog tänka ut något smartare till nästa match? Tips? Självklart något som skämmer ut mej, men som får Douglas att hålla nollan! (Han är målis!;-))
 Fabian är så där road av hockey faktiskt.. Ja han har väl blivit lite allergisk kanske mot att hänga där varje helg.. Det kommer nog en tid då han kommer att älska att vara där och åka dit och hänga utan att han behöver det? Ja var så säkert! Det behöver jag inte vara rädd för;-)
 Sen kom eftermiddagen igår och vi slöade ännu mer.. Eller rättare sagt jag.. Bara låg i sängen och kollade på film, helt jäkla utslagen... Förmodligen hade det blivit bättre om jag stigit upp och åkt till gymmet eller något sådant. Men jag orkade inte. Ibland måste man bara få vara och inte göra ett skit! Eller förresten.. Vi tog en liten tripp till Värnamo också och införskaffade lite presenter till vår blivande 6 åring i huset! Så helt slö var jag ju inte när jag tänker på det...;-)
Kvällsmat! Söndagskvällarna är mysiga! Nästan som fredagskväll! Och vi gjorde så god pommes! Ska ge er receptet! Så gott, trots att vi höll på att bränna ner hela köket... *harkel*

1 kommentar:

Tusen tack för din kommentar!