onsdag 17 februari 2016

Tanfen har fullt upp!

På Bokgatan 6 har tandfen fullt upp! Alla 3 grabbarna har i helgen tappat en varsin tand!
 Fabian som är en liten krigare, tuff och hård. Lägger sig gärna i tandläkarstolen och låter dem fara runt i munnen utan att han säger ett endaste pip. Men är som en liten kattunge när det kommer till att dra ut tänder här hemma... Tand nummer 2 har varit lös i fleeeera veckor. En kväll frågade jag om jag fick känna lite? Det gjorde jag, men "råkade" visst dra lite i den så den blev alldeles lös... *harkel* Han skrek som en skållad råtta och sedan var det kört. Fick INTE röra hans mun och han gick med den lösa tanden i flera dagar hängandes på en skör liten tråd...
 Oj oj oj va han lipade... Den där jäkla tanden var så lös att han knappt kunde äta, men ändå drog han inte ut den...
 Så i samma veva sa Alfred att han också hade en lös tand... Han är tvärt imot.  HATAR att lägga sig i tandläkarstolen och låta sig bli undersökt.. EN gång rusade han till och med ut från undersökningsrummet och jag fick springa mej svettig efter honom ut på parkeringen... Han drar gärna ut sina tänder, bara han hinner före lillebror;-)
Så sagt och gjort, tand nummer 6 drog han snabbare än vinden ut kvällen innan den lilla lipsillen drog ut sin tand nummer 2!;-)
 Gissa om den blivande 6-åringen var toknöjd med sig själv när han äntlige vågade vicka till på sin tand? Svar JA!;-)
Douglas han är stentuff! Har han bestämt sig för att en tand är lös, ja då är de den även om den knappt är det... Tandläkare, problem med för måmga tänder, utdragning och tandställning. Inga som helst problem för honom! Svintuff! Mycket tuffare än jag någonsin varit....
Häromkvällen stod han inne i badrummet och vickade och vickade. Några tårar föll ner för hans kind och sedan drog han lite till! Vips va den ute. Men aj va ont det gjorde... Kindtänder gör nog en gnutta mer ont att dra ut än framtänderna?! Kommer knappt ihåg? Hur många tänder han har tappat? Det har jag ingen aning om, mååånga är det!;-)
Tandfen har fullt upp! Men ännu har hon inte varit här.. Fabian är lite bekymrad för det? Tänk om hon inte hitta hit? Ja man vet ju aldrig?;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!