måndag 9 mars 2015

Ny! Underbart! Skönt! Första! Rysligt! Härligt! Lycka!

 Helgen kom och helgen gick! Helgerna försvinner lika snabbt som veckorna gör... Skulle väldigt gärna vilja frysa tiden en gnutta nu känner jag, bara liiite...
I fredags hämtade Jonas upp sin nya bil! En volvo XC60!? Ja jag tror den hette så? Alltså jag är inte så bilkunnig, men jag fick i alla fall bestämma färgen, visst är den snygg?;-) Jag hann glida lite i den innan dom åkte iväg till Linköping på fredagseftermiddagen och oj så bra den gick!
 Jag och smågrabbarna blev kvar här hemma själva! Vi drog upp på årets sista skidskola och det var typ noll snö.. Men vad gör väl det? Man kan faktiskt ha skidskola utan skidor! Lite stavar och lek, allt går bara man vill!
Korv och diplomutdelning och lyckliga barn! Nästa år kommer dom åka som små skidkungar!
 När vi kom hem somnade grabbarna och min sköna härliga "lillasyster" Martina kom hit på rödvin och snack!
Satt i flera timmar och bubblade om ALLT!
Vi jobbade ihop i nästa 2 år, träffade varandra VARJE dag och ventilerade allt och hela livet på jobbet.. Så vi har liksom lite grann att ta igen när vi väl träffas om man säger så!;-)
 Lördagen bestod av SLÖ de lux! Vi låg i sängen och myste nästan hela dagen! Precis vad vi 3 behövde! Bara vara och inga måsten!
 Sedan åkte vi ut till mamma och fikade! Fick lite mamma/mormorkärlek! Klappade min lilla Elviskatt (som bott hos mamma i 10 av sitt 14 åriga liv;-)) och vad fann jag om inte årets första äckliga vidriga fästing... Bläää för dessa små äckliga kräk...
 Lördagskvällen spenderades i soffan.. Alfred och Fabian somnade tidigt och där låg jag och väntade in Jonas och Douglas som inte kom hem förrens vid 22... Hujeda mej va trist det är att vara "själv"... Aj dont lik det alls faktiskt.. Usch för ensamhet...
Men så droppade det in ett sånt där konstigt märkligt mail igen... Ett sånt där mail som får mej att dra öronen tillbaka och undra om jag verkligen borde vara så offentlig som jag borde? Rysligt och kusligt på någotvis... Kanske borde jag polisanmäla? Kanske inte?
Söndagen spenderades mestadels ute i det underbara vädret! Nästan så man får nypa sig själv i armen så bra väder är det!
Ungarna ville så klart springa i bara t-shirt, -det är ju såååå varmt! Livsfarligt ju. På med kläderna igen. Ännu är det bara början av mars och glädjedödaren jag sa att det minsann kunde komma snö redan imorgon!
 Underbart att vara ute och gå i tunnare kläder och att det fortfarande är så här ljust klockan 17:30! Tack gode gud för ljuset!
 Så var det åter måndag igen! En lugn och fin sådan! Dock snortrött... Ja jag fick nog äta upp att vi bara varit och sovit massor i helgen... Mm för sista gången jag kollade på klockan inatt stod hon på 00:58.. Snark.. Hatar att inte kunna somna på kvällarna...
Efter jobbet stod det förstås handling av den blivande veckan! Att planera är A och O för att få ihop allt!
Alfred och Fabian for runt som skollade råttor... Ge mej deras energi, snälla! Gud, snart kommer vi väl bli utkastade från Hemköp. Tur vi är stammisar och typ handlar all vår mat där, annars hade vi garanterat blivit utkastade;-)
 Fabian formulerade sig så sjukt kul när han packade upp maten.. Han tittade på köttfärsen, tittade upp på mej och utbrast: -Men guuud, den här kossan och grisen har ju blivit mördad! Och nu ligger den här... Han går nog i mina gener och jag kommer bli lite av en lightversion av vegetarian;-)
 Lycka är att ha en supersnäll svärmor! Idag när vi kom hem från jobbet hade hon varit här och manglat våra nytvättade sängkläder!
Jag vet att vi är otroligt bortskämda, men vi är också fruktansvärt tacksamma för denna hjälpen som hon ger!
Nu är det dags för soffan och serien Jordskott på SVT 1! Kollar ni? Vad tycker ni? Antingen så ballar det ut helt och alla blir till monster, eller så kommer den bli ännu bättre och alla pusselbitar kommer att falla på plats!

2 kommentarer:

  1. Anmäl !!!! Det får vara slut på näthat, allt ska visas upp!!

    SvaraRadera
  2. Färgen på nya bilen är jättefin... ungefär så intresserad är jag av bilar ;-)
    Jag älskar och njuter av vald ensamhet!! Kram J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!