fredag 20 mars 2015

Alla är vi olika!

Idag sitter jag upp! Ett steg fram! Hua mej för att vara sjuk och ynklig, även om det bara gäller ett par dagar, inget för mej.. Nä det är väl förresten ingen som vill vara sjuk...
Jag är verkligen inte den som vill ligga i sängen och är van att bara ligga så här. Har redan liggsår över hela kroppen...
Ett litet mal av illamående även idag, men är ljusår ifrån hur jag mådde igår...Idag längtar jag till och med efter att äta något!;-)
Idag rockar vi sockorna för att uppmärkasamma down syndrom och för att hylla våra olikheter! Så klart hänger vi på detta! Alla är vi olika! Annorlunda är bra! Annorlunda är kul! Vem är egentligen normal?? Inte vi i alla fall!;-)
Tycker att vi kunde ha en rocka sockorna dag varje fredag! Varför inte liksom? Eller varje dag! De vore ju underbart att slippa stå och slippa sortera strumporna där make söker maka... Ja varför måste dom vara lika? Nä mer olikhet i vardagen!
Jonas var så söt när han kilade iväg till jobbet imorse! Finklädd med kavaj och olika strumpor i olika mönster och färg! Sååå coolt!;-)
Idag bär vi något vitt också för att visa stöd för alla föräldrar som förlorat ett barn... Så klart har vi något vitt på oss idag! Olika strumpor och vitt!
En sån där mardröm som aldrig får bli sann.. Att förlora sitt barn, fruktansvärt.. Tänker på er alla där ute som mist ett barn...
Vita och klena försökte vi ändå göra oss till och ta ett kort på oss när vi har olika strumpor och något vitt på oss! Nja det gick väl så där...;-) Man kan inte annat än att skratta åt dessa grabbar... Inte normala någonstans! Älskade ungar!;-)
Älskade grabbar! Vad vore mitt liv utan er?
När jag låg helt utslagen igår, fixade de sig sin egen mat. Var tysta och lekte helt själva! Fördelen med att barnen blir större...(Självklart kände dom sig inte heller helt friska utan var ganska så utmattade efter sina spyor, men ändå) De klarar sig själv och man behöver inte ha dåligt samvete för att man är skitsjuk och inte kan ge dem mat, utan de klarar sig själva!!
Herregud! Douglas är snart lika lång som mej.. De skiljer ungefär ett huvud och en skostorlek... Jag tror jag kommer att vara minst i familjen om 6-7 år.... Shit alltså....

3 kommentarer:

 1. Hoppas att ni snart mår bra igen. Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ni är så fina! Hoppad du känner dej ännu lite bättre snart :)

  SvaraRadera
 3. Krya på er!! Härlig helg.. Kram J

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!