lördag 14 mars 2015

Idag körde vi utan skydd...

 Hockey säsongen börjar lida mot sitt slut, tack och lov! Nä jag tycker att det är jättekul att grabbarna håller på med sport! Men just nu känns det som det varit hockey VARJE helg och allt blir bara så himla upphackat.. Men nej jag ska inte klaga... Det är ju jättebra som sagt att grabbarna vill hålla på med sporter!!
I onsdags hade Douglas föräldramatch som jag tyvärr inte kunde vara med på eftersom att jag var i Malmö... Annars har jag varit med dom andra åren och det är svinkul!
Idag hade Alfred föräldramatch och självklart ställde jag upp med dom andra föräldrarna! Barnen mot föräldrarna, sååå kul och här ser ni 3 taggade morsor som snart ska stiga ut på isen!;-)
Kidsens var grymt taggade och man riktigt såg i deras ögon hur som ville köra över oss.. De var fulla med skydd från topp till tå, vi med endast hjälm som skydd.. Resten av kroppen var ganska utsatt för smällar, klubbor och puckar om man säger så. ...
 Det är verkligen skitkul med hockey när man spelar så här då och då! Och hör och häpnad, jag fick inte ont i mina fötter en endaste gång! Jag fick några gliringar om mina gamla tjejskrillor om jag skulle ut och köra konståkning eller om jag skulle stappla mej fram där på isen? Men icke då, jag körde som en stjärna och jagade pucken för brinnande livet;-)
 Givetvis vann barnen, fast jag vet att vi föräldrar egentligen skulle vunnit.. Men det var en väldigt hård domare som dömde bort våra mål, taskmört...;-)
 Från familjen Grunditz representerade vi truppen! Sååå kul och svetten lackade när matchen var över!
 Och har man inga skydd på sig och får ett stenhårt slagskott på knäet, ja då får man också blåmärken.. Jösses va ont det gjord och gör...
Nä det var minsann inget kids som gjorde detta, det var en vuxen.. Jag får väl vara glad att pucken tog på knäet och inte i munnen.. Det hade liksom inte varit så kul att få en stenhård puck i munnen och tappat alla framtänder... *ryser vid tanken* Nästa gång det blir match får jag nog skaffa mej en rejäl utrusning!!
Min brorsa Nicke! En jäkla tur att vi var i samma lag... Ja annars hade risken varit ganska så stor att jag suttit som en lite inklistrad fluga på sargen.. Ränderna går liksom aldrig ur och att slå sin lillasyster är lika kul idag som för 25 år sedan... *harkel*;-)

1 kommentar:

  1. Såå kul med mamma- /föräldramatcher. Det var så roligt när vi hade mammamatcher i fotbollen mot våra tjejlag. Tjejerna tyckte det precis lika kul som vi mammor gjorde. Problemet var att några mammor ville snällspela och då flög fan i oss andra "ska de vinna så ska de minsann förtjäna det". Som vi kämpade, och vann ;-) ett par gånger i alla fall.
    Kram o skön fortsättning på helgen /J

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!