onsdag 10 februari 2016

Jag älskar att fylla år!

Idag är det min födelsedag! 36 hela år! Ett år äldre och ett år klokare! Jag älskar att fylla år och jag kommer aldrig att sluta med det, hur gammal jag än blir;)
Klockan 6 vaknade jag av 4 skönsjungande yrvakna grabbar! De kom med massor av fina paket! 
På riktigt, jag är som ett barn när det kommer till paket! Galen i paket och jag älskar att bli firad! Stå i centrum, få kramar och gratulationer! Ja bättre kan det ju faktiskt inte bli!;) Jag menar, här lever jag, andas och vi är friska! Har fått leva ännu ett underbart år! Klart som korvspa att vi ska fira livet! Varför blunda och skita i sina födelsedagar liksom? Nä precis! Livet ska firas här och nu! Fira kan man absolut inte göra för mycket!;)
Underbart fina inslagna paket med fina bokstäver på som grabbarna grus skrivit! Åh, då blev mitt hjärta så där extra varmt!❤️
Egentillverkade konstverk i form av tekningar, pyssel och sömnad! Underbart!
Min älskade make skämmer bort mej så otroligt mycket! Nästan så jag skäms en gnutta så mycket skämmer han bort mej! Fick ett par otroligt snygga jeans och en chasmer ponsch! Alltså seriöst, hur bortskämd får man bli? Kan ju nästan tro jag fyller jämt;)
Inte nog med det... Ett par löpardojjor oxå! Men dessa måste jag ju så klart prova ut själv! Så för att jag skulle veta att jag skulle få ett par hade Alfred ritat och skrivit det på en lapp! Kolla in stavningen! Underbart!;)
Tradition hos familjen Tajkon! Tårta och kaffe på morgon! Mums!
Mina älskade vänner vet förstås hur barnsligt förtjust jag är i att fylla år! Så Hanna min vän kom med bubbel och tulpaner! Denna ska vi snart dricka upp tillsammans! Lövlie!
Nyss knackade det på dörren och våra underbara granne Cina kom in med en underbart söt blomma! Lite bubbelvatten och tårta och lite prat! Alla konstellationer går bra ihop!❤️ tårta och bubbelvatten liksom;)
Vad är man sugen på till kvällsmat när man fyller år? Hämtmat i form av sallad och lite pepsi Max till det! Fint som snus! Min lunch därinne blev kanske inte lika gourmeig... En överbliven våffla sedan igår, en makrillsburk med tomatsås, lite kesella och hemmagjord müsli! Jo då, allt går att äta tillsammans om man är hungrig liksom;) Haha!
Nu ska jag snart krypa till kojs och tar med mej den här underbara dagen och stoppar den låååånga ini hjärtat!
Om några helger blir det kalas för släkten, men det kalaset delar jag med Fabian som om 13 dagar fyller 6! Det är galet på riktigt... Tänk att min minsta lilla gris fyller 6 år!!! Snacka om att tiden går fort❤️❤️❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!