måndag 22 februari 2016

För 6 år sedan...

Herregud, jag tror knappt det är sant. Imorgon fyller mitt minsta lilla barn 6 år! Fatta 6 år sedan vår minsta stjärna kom till världen!
För precis 6 år sedan skrev jag så HÄR (Klicka HÄR) Satt uppe en tidig morgon och kunde inte sova. Klockan 8:00 skulle vi skriva in oss på förlossningen för igångsättning!
Jag kan ännu komma ihåg den där känslan. Hur det bubblade i mej av nyfikenhet, vem det var som bodde inuti min kropp. Min ångest för förlossningen och min nervositet.
Jag lovade där och då när jag låg och krystade, att de ALDRIG mer skulle få se mej där på förlossningen. Men skulle Jonas bara släppa till *host* så skulle jag föda ett barn till direkt. Jag hade utan att blinka lagt mej där och krystat fram ett litet barn till välden!
Vi fick vänta ett och ett halvt dygn innan lilla Tarzan behagade komma ut och se det första ljuset!
För 6 år sedan såg jag ut så här...
Herregud, att det är ingen liten mage man har haft när man varit gravid... Jösses... Men ändå så häftigt! Vet att när jag vägde in mej den där kalla morgonen den 22/2 -10, så stod siffrorna på vågen på 99.9 i vecka 38... Jo-då-då-att-e...;-)
Imorgon fyller vår älskade Fabian 6 år... Till hösten början han skolan. Tro fasen att man har en gnutta ångest. Alla 3 barnen i skolan, man blir bara äldre och äldre själv (alltså fast att jag bara ser yngre och yngre ut *haha*) Jo jag har ångest för det! Klart att det är helt underbart att barnen blir större, man får mer tid för sig själv. Men ändå, jag är en människa som nog behöver det här att ständigt vara behövd... Jo, klart som korvspa att jag måste vara behövd nu med. Men liksom inte på det viset.. Ja ja, ni fattar va?!;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!