tisdag 8 mars 2016

Så var ju helgen förbi...

 Ja alltså helgen var ju förbi för flera dagar sen, men ändå... Det känns för tillfället som om det bara är måndag och fredag och helgerna bara säger swiss så är dom förbi... På både gott och ont... Jösses va tiden går fort, hinner ju knappt med...
Älskar ju fredagar och älskar ju plockmat! Så plockmat blev det! Kan liksom inte få nog av det! En salig blandning av allt möjligt och alla kan välja vad de vill äta och det passar ofta in någon i smaken!
 Att sitta ner på fredagskvällar, äta gott och att prata igenom veckan! Så härligt! Det gör vi ofta på fredagar! Ingen TV, bara vi, mat, läsk och godis!,-)
 Mogen typ den där Jonas.... Peka finger liksom.. *host*
 Lördagen... Ja vad gjorde vi då? Nä men vi plockade väl och fixade här hemma kan jag tro? Som vanligt och så slöade vi....
Sen gick vi ner på vår lokala pizzeria och käkade kvällsmat! Orkade inte ställa mej i köket och fixa.. Så köket stängde helt plötsligt!
Som sagt.. Peka finger... Sådan far, sådan son...
 Familjen GRIS! Herregud va mat vi åt.. Och bara skit. Ja så blir det ibland;-)
Trötta familjen gick hem och sov... Ja för tillfället känns det som om jag och Jonas somnar tidigare än både Alfred och Douglas... Klockan 22 är det nersläckt här på helgerna. Jösses, är det åldern som kommer krypandes eller vad? Varför så kvällströtta helt plötsligt?
 Söndag vaknade vi upp till bakslag av vädret.. Snön VRÄKTE ner och det är fortfarande vinterlandskap utanför... Visst är det vackert, men nu vill vi ju ha vår, sol och värme för bövelen...
 Klockan 9:30 satt vi i bilen och brummade iväg till Jönköping! HV cup i Jönköping hela dagen för Alfreds och hans lag!
 Kallt och stundtals lite tröttsamt mellan alla matcher... Ja alltså att sitta där och vänta och vänta mellan matcherna, nja det är väl ingen hit för någon...
Vi skrattade i alla fall gott åt dessa klubbor som föll ner som ett dominospel gång på gång! Och tränaren han plockade och han plockade.... Tur man kan glädjas åt något;-)
 De spelade 6 matcher.. Jösses, de var helt slut. Tyvärr kom de sist i cupen, men de gjorde dem inte ett skvatt! De är det som är tjusningen med barn! De gör saker för att det tycker att det är kul, inte för att komma först!
 Och hur stolt är man inte om man får en medalj dessutom!? Stolt som en tupp!!
 Fabian lämnades hos mormor på söndagsmorgonen och valde att sova över där och Douglas ville hänga med kompisar! Så Alfred fick vara helt själv med bara oss! Det är faktiskt riktig lyx för både oss och honom! Det är inte ofta man är helt själv med var och en av dem!
Familjen gris fortsatte svulla.. Ja är man borta så där en hel dag så blir man så bövelen hungrig.. Känns som om vi åt hela tiden...
Så kvällsmaten bestod av sibylla hamburgare.. Hmm och så undrar jag varför jag inte går ner i vikt... *harkel*
 Studiedag på skolan, vilken innebär ledig både måndagen och tisdagen för våra skolbarn! Så kusin Eddie sov över här i söndags natt!
Så söta dom är! Men inte trötta! Hur i hundan kan de inte vara trötta när de spelat 6 matcher, varit borta från klockan 9:30 till klockan 19:15? Ja det kan jag inte förstå? Själv somnade jag ovaggad den kvällen...;-)
 Måndag morgon, alltså igår morse stod gymmet på schemat! Så underbart att börja veckan där! Kötta på! Ja för jag hade ju en del energi att få ur min kropp med tanke på hur mycket jag ätit under helgen....
 Som sagt, studiedag måndag och tisdag. Så igår delade vi på dagen jag och Jonas.. Åkte hem efter lunch och tog hand om denna ligan!
Veckohandling stod på att göra listan...
Men käre gode gud, det är banne mej semester att vara på jobbet än att vara ute och handla med dessa alltså... Högt och lågt och mer vilda än tama.. Skitungar...
Idag tisdag imorgon onsdag... Veckan verkar inte bli som vi planerat eftersom att det nog blir vabb för oss ett par dagar. Men så är det! Inget man kan göra åt! Nu ska vi se till att vå älskade Fabian snabbt blir frisk! Mycket sömn och mycket vatten, sen är han nog på benen igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!