lördag 19 mars 2016

Så gick de så där lång tid igen...

Jaha, och så gick de så där lång tid igen när jag inte bloggat... Måste man skylla ifrån sig? Måste man be om ursäkt? Inte då.. Ibland får man inte ihop allt, ibland måste man bara få vara, koppla ifrån allt vad uppdateringar heter... Det kan dock vara så att det stressar mej en gnutta när jag inte tittar in här.. Men de håller jag på att försöka jobba bort.. Blir ju som sagt äldre och klokare!;) Jag bloggar när jag har tid, känner och vill! Inget som ska tvingas fram.. Vill ju blogga för att jag vill och inte för att jag måste liksom!
Nog pratat om det!
Solen skiner och med den kommer ännu mer härliga idéer från Alfred! Han gjorde solbrillor häromdagen! Att man kanske inte kan se genom dem, äsch de spelar väl inte så stor roll, bara dom är snygga!;)

Älskar Fabians sovstil! HUR kan man sova så här? Ja de kan man undra?

I torsdags fyllde min kära svärmor Maj 77 år! Vi träffades på kvällen och käkade hämtmat! Alltså den här kusinligan! Kärlek på den! Speciellt storkusinen   Gustav och småkussarna! Gustav är helt otrolig med dem! Myser och är så jäkla snäll! Han fyller 17 snart, men tar sig alltid tid med dem! Älsk på det!

Tänkte ta ett fint kort på farmor och alla barnbarn.. Men gud, de är sannerligen inte lätt med mina kids som alltid måste göra grimascher... Skitungar;)

Så kom fredagen! Jösses va fort den här veckan har gått... Nästan lite läskigt fort går det. Men så underbart skönt med helg! Känner att jag verkligen behöver ladda mina batteri!
Alfred började helgen med att ramla på skolgården... Pang, rakt ner med ansiktet i asfalten.. Varför är jag inte förvånad liksom?;) Olycksfågeln...

Igår eftermiddag gick jag och Alfred ut till skogen och plockade kvistar! Påskpynta måste vi ju, trots att vi inte är hemma över påsken...

Fint blev det!
De är ju på tapeten nu att man inte ska köpa fjädrar för det kommer från fåglar som ev har lidit... Jobbigt läg de där... Men äter man kyckling? Ja då kan man väl köpa fjärdar? Ja alltid lika svårt att ge sig in i såna debatter... Vet inte om de varken är rätt eller fel? Vad tycker ni?

Även lite piff och pynt inne! Älskar påsken! En av mina favorithögtider faktiskt!

En fantastisk vacker kvällshimel sänkte sig över oss! Man blir så otroligt glad när de fortfarande är ljust ute när klockan är 18! Stor tumme upp för det!

Vi lagade mat jag och grabbarna igår... Pappan i huset var ute och svirade sina lurviga med grabbarna!
Alfred rev givetvis ner en skål som kom rakt på hans tå så de blev ett litet blodbad i köket...
Skickad den här bilden till Jonas och sa att vi satt på akuten.. Usch va taskiga vi var.. Så klart blev han orolig.. Messade oss och jag och grabbarna satt och fortsatte skriva massa hemskheter och låg dubbla av skratt bakom telefonen...
Sen avslöjade vi det.. Skickade en film på Alfred som skrek: LURAD! 
Ja jag vet, vi är verkligen skittaskiga och hemska... *harkel och fniss*

Älska när vi lagar mat tillsammans! Douglas... Nja han är ju som sagt to be en tonåring snart, så han uppskattar väl kanske inte lika mycket det här med att vara med och hjälpa till lika mycket som smågrabbarna.. Bara att accepterar och gilla läget liksom!

Han kom ju och åt med oss! Inte illa pinkat liksom;)
Taco blev det! Så klart....;)

Vi har fortfarande inte kopplat in vår tv i tv-rummet.. De behövs inte, för vi kollar ändå så sällan på tv.. Så vi kröp ner i Alfreds rum igår, käkade dipp, morötter, gurka och chips och kollade på tv! Finns de hjärterum så finns de stjärterum!;)

Fredagar är man verkligen inte kaxiga på någonstans...
Klockan 22 sov nästan hela högen av oss...
Klockan 22:30 kom Jonas hem, bra slirig under sina strumpor;)
Älskar när han blir lite för berusad... Ja för det är allt som oftast jag som annars blir det... Så jag bara skrattar åt honom när han lite glamoröst skulle gå så där nyktert genom hallen igår kväll och ögona stod i kors.. Idag mår han som han förtjänar... Men skillnaden på honom och mej dagen efter. Är att han vägrar ligga inne och må dåligt... Han ger sig ut och just nu är han i full färd att städa vår bod ute på tomten... Kanske skulle han vara bakis lite oftare? *hehe*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!