torsdag 31 mars 2016

Händer!

Något som mina ögon faller för när jag träffar en person är händer! Ett par riktigt fina händer, åh då går fru Grunditz igång!;-)
Det spelar ingen roll om det är en kvinna eller en man, jag gillar vackra händer! Gillar när dom är rena, lena och när naglarna är snygga!
Mina händer är inte alls så fagra som jag hade önskat. Men man kan ju inte vara perfekt överallt... *haha* Nä men skämt och sido.... Mina naglar har varit katastrofala under vintern. De har bara gått sönder och varit allmänt hemska. Klart som korvspa att de blir de när de inte sett dagsljuset på ett halvår.. Inte konstigt att hela kroppen hamnar i ett slags koma och kroppen bara skriker efter extra vitaminer och solljus...
Så här såg mina naglar ut förra onsdagen....
Men för att pigga upp mej själv och mina otroligt trötta naglar så gick jag till en otroligt duktig tjej som fixade mina naglar!
Långa, målade och guldiga! Oj oj va jag känner mej snygg och oj va kvinnlig jag känner mej med långa naglar! Jo det är faktiskt så, jag känner mej så otroligt mycket mer feminin med långa snygga klor!;-)
Efter besöket förra onsdagen! En snygg vinröd färg och så lite guld!
Men hjälp va naglarna växer helt plötsligt... Redan nu kan jag skåda en kant. Tror jag måste boka en ny tid för fix om ett par veckor! Ja, jag tror jag redan gått och blivit beroende av detta!
Tjejen som fixade mina snygga naglar heter Julia och finns under namnet @nailsbyjjjulia på instagram! Hon är självlärd och otroligt duktig och noggrann! Kika gärna in hennes instagramkonto!
Om det går bra att jobba med naglarna? Svar JA! Jag som är överallt och ingenstans både på jobbet och hemma. Använder mina naglar och händer flitigt, är verkligen supernöjd! Dom sitter som berg och det syns knappt en skråma på dem trots att jag som sagt är överallt och ingenstans med dem! Lööövlie!;-)

2 kommentarer:

 1. Jag håller med, känner mig mycket mer feminin med snygga naglar! Mitt problem är att mina egna naglar bara håller sig om jag har dem målade och ibland blir det ett glapp när man tagit bort gammalt lack men inte hinner lacka på nytt.. Då går de av igen... Och mina pekfingernaglar blir aldrig långa!

  Och att ha byggda naglar är jättesnyggt - men såå läskigt när man väl bestämmer sig för att ta bort det. Har testat några gånger och den ena nageln under blir sååå mjuk och läskig för mig. Men snyggt är det!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Snyggt!! Jag skulle absolut haft nagelfix jämt om jag hade kunnat, men som operationssköterska är det strängt förbjudet att ha på jobbet....så det är helt kört för min del. Får försöka vara snygg på andra kroppsdelar i stället ;-)
  Kram J

  SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!