onsdag 2 mars 2016

Ett härligt flow!

Är inne i ett helt underbart härligt träningsflow just nu! Det går så bra så att jag nästan inte tror på det själv och jag bara väntar på att något ska slå till i kroppen och jag blir supersjuk... Nä jag vet, nu ska jag inte tänka så. Det är ju inte för intet liksom som min käre make kallar mej det positiva monstret.. Ha ha, ja dessa smeknamn alltså... Och monster liksom?!;-)
Första februari tecknade jag ett abonnemang på vårt gym här i byn! Japp jag fixade även ett åt min kollega Andreas!
Varje vecka måndag, tisdag och torsdag träffas vi på gymmet klockan 5:10 och så lyfter vi vikter för brinnande livet och älskar det!
3 dagar i veckan går jag alltså upp 4:45 för att brumma iväg till gymmet!
Jag är ruskigt trött, men har insett efter ALLA mina tidiga morgon promenader att jag ALDRIG kommer att bli någon morgonmänniska, hur mycket jag än vill och försöker. Men jag gör det! Jag åker dit och tränar! Perfekt när man är 2! Då kan man liksom inte smita undan och snooza klockan. Då är det bara att hoppa i sina gymkläder som ligger i en hög på golvet vid sängen och köra på!
Ingen blir lidande här hemma heller för att jag är borta och tar mej en liten "egentid". Ingen i familjen trött är vaken klockan 5! Så efter gymmet åker vi till jobbet och duschar och käkar frulle där och sedan är det bara att möta dagen på jobbet!
Hur trött jag än må vara på mornarna, så fullkomligt älskar jag morgonträning! Knappt några på gymmet och man kan kötta på som man vill!
 Jag har kombinerat min styrketräning med kondition! Jag har hittat en ny favorit och det är roddmaskinen! Sitta där och dra och dra tills svetten lacka! Oj, det är kärlek det!;-)
Även CT:n har fått sig ett par mils tramp och så även både motionscykeln och löparbandet!
Jag har snittat 6 pass i veckan och det är jag grymt nöjd med!
Jag känner att jag har fått en sådan enorm energi tillbaka och jag tror att det är tack vare träningen!
Jag är så sjukt sugen på att anmäla mej till något lopp snart! Behöver det för att hålla den här härliga träningslågan brinnande!
Men herregud alltså va hungrig man blir när man tränar styrketräning... Skulle lätt kunna äta varje timme. Men det gör jag så klart inte, jag håller mej till mina var 3:e timme...
Vågen ja.. Nä den vågar jag knappt se på för jag tror bara jag blir besviken... Mätte min midja den 10:e februari och på fredag är det dags igen.... Om det inte hänt ett skit då, ja då börjar jag faktiskt bli ordentligt orolig för min kropp... Tränar man 6 dagar i veckan, sover och äter normalt. Ja då borde väl fettet vilja packa ihop sig och byta plats med ett par muskler eller tre kan man väl tycka? Eller hur?
I vilket fall som helst så känner jag ingen hets (ännu i alla fall!!!) Hets över att kroppen inte vill förändra sig i den takt som jag vill och önskar... Men just nu njuter jag av att jag mår så himlans bra av den här allsidiga träningen! Så jag flyter med på den härliga flowen som jag just nu känner och njuter av träningen!
Hittade en gammal bild på mej. Tagen sommaren 2010 tror jag det var? Jag har lovat mej själv att ALDRIG mer bli så. Det där var verkligen INTE jag... INTE!
Den här bilden borde jag skriva ut och sätta på kylskåpet och varje gång som suget skriker inuti min kropp, blir jag påmind att jag aldrig mer vill se ut så. Jag vill inte känna mej så! Så öppnar jag inte kylskåpet den gången i alla fall;-)
Och du kom ihåg en sak! Kan jag så kan du! Orkar jag gå upp så tidigt på morgonen som jobbar heltid, har 3 kids med aktiviteter, skola och läxor. Har en man som driver eget företag och som kommer hem på sena kvällar ibland. Ja kan jag så kan du! Ta bara tiden. Får du inte ihop det på kvällen. Men ta då mornarna som din tid! Möt dagen med ett härligt träningspass. Jag lovar, det är jävligt varje dag som klockfan ringer. Men kommer du bara upp och åker och tränar så kommer du själv känna hur bra du mår i både kropp och själ! Vet du att du är en sån där person som inte går upp trots att du lovat dej själv att åka och träna på morgonen. Gör upp med en kompis eller varför inte en kollega. Ni behöver inte träna samma träning, men ni vet både du och den att någon står och väntar på er. Då kan man inte smita! Det är ju inte schyst mot varken dej eller din kompis/kollega om någon av er inte dyker upp?!;-)

2 kommentarer:

 1. Wow, vad härligt! Och inspirerande! Det där flowet verkar jag liksom aldrig komma till.. just nu har jag åkt på den där förkylningen med halsont och lite feber.. Jag vill också hitta mitt flow!
  Heja dig! Och ja, anmäl dig till ett lopp!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack söta du! <3
   Usch.. Känner också av halsen nu. Såååå trist, verkligen
   Krya på dej!

   Kram K

   Radera

Tusen tack för din kommentar!