måndag 16 november 2015

Mörker, sömn, deppig, tandlös, hockey, urin och presenter!

Seriöst... Detta mörker, det tar knäcken på mej... Alltså de blir bara värre och värre ju äldre jag blir. Ja alltså att jag nästan blir en gnutta deppig pga av att jag inte får en endaste gnutta dagsljus i mitt blekfeta tryne...
Idag har nog mörkret varit den värsta dagen hittills... Svinmörkt redan klockan 15 idag. Mörkt när man åker på jobbet och mörkt när man åker hem... Ibland undrar man ju varför man bor där man bor...
Man har ju knappt koll på klockan.. Alltså klockan kan lika gärna vara 21:00 som 08:00.. Eller 16:00 fast hon är 20:00... Inte konstigt man är trött, trots att jag sovit hela helgen...
Ja helgen ja! I lördags kväll va vi ute och firade min fina lilla mamma som fyllde 59 år i tisdags! Mat och fika och mys med kussarna!
Snart är Douglas ifatt mormor på längden! Ja och i vikten med tror jag! Min mamma har gjort en enorm resa! Hon har gått ner över 15 kilo, genom att äta bra mat och röra på sig!! Grymt bra jobbat! Är sååå avis! Ja med tanke på att jag själv bara går upp och snart ser ut som en julgris... Kanske någon som vill äta lite av mej till jul?;)
Som sagt.. Sovit har vi gjort hur mycket som helst.. Snittat si så där 10 timmar per natt! Alltså detta är sååå mysigt! Alla sov inne hos mej hela helgen! Så fantastiskt mysigt när de aldrig gör det annars!
På söndag morgon vaknade jag som nummer 2! Alfred som är en morgonpigg liten gris, vaknar långt innan tuppfan själv... 
Iallafall så vaknar jag som tur är före Fabian.. Ska slå min morgondrill och gnuggar mej lite extra i ögonen innan jag slår ner mitt vita arsle på toasitsen... Vad är de som glänser där? 
Alfred har gjort ett hyss.. Klätt in toastolen med plastfolie.. Tack gode gud att det inte var morgontrötte Fabian som slängde ut sin lille morgonstånds pille för att morgonpinka.. Ja för då hade jag förmodligen fått torka kiss från både väggar, golv och tak... Skitunge;) 
Jo tack! Är det någon som vet hur det är att kliva i urin eller sätta sig på en blöt och kissig ring och halka runt på, så är det just jag! Lever man med 4 grabbar som verkar ha noll koll på sina snablar, så jo jag vet vad jag snackar om när det kommer till kiss och toaletter...;)
Så iväg på poolspel till Nässjö på söndag morgon för Alfreds och hans lag!
Ha ha! Dom är så jäkla söta när dom halkar omkring där på isen och ramlar på varandra... Små söta 7-åringar!
Såååå duktiga var dom! Vann en match och förlorade 2...
Alltså jag försöker verkligen anstränga mej att bli en hockeymorsa... Men shit va svårt det är... Hockey varje helg, både lördag och söndagar... Men jag är en jävel på att knyta skrillor och att klä på utrustningen iallafall... Men alltså hänga i en ishall varje helg.. Jo jag fryser ihjäl... Men de är väl bara att bita i de där sura äpplet förmodar jag... Varken jag gillar det eller inte, så kommer jag nog att få stå i den där ishallen i mååååånga år framöver.. Vem vet? Kanske tycker jag att det blir roligt? Ja man ska ju aldrig säga aldrig liksom, det har jag ju lärt mej;)
Så kom Jonas hem igår kväll! Skönt att ha honom hemma igen!
Det här med lösa tänder... Jo de är något dom alla 3 kidsen har just nu och de vickas hej vilt...
Alfred har en drös tänder som är lösa och Jonas älskar att dra ut dem.. Så igår låg Alfred så här, men tyvärr fick de inte bort någon...
Men så sa Douglas... Jag har oxå en lös tand! Hux flux så hade ungen bara dragit ut sin kindtand...;)
Fabians lösa tand får vi inte ens peta på.. Så den kommer han förmodligen att svälja den dagen de blir aktuellt att tappa den... Tänk så olika barnen kan bli.. En del tål smärta, andra inte...;)
Som vanligt blir jag sjukt bortskämd av min käre make... Speciellt när han är ute och reser.. Då kommer han alltid hem med presenter till oss och så även igår! Jag fick min absoluta favvo parfym, Viktor och Rolf!! Och kidsen fick godis!
Ja, han är verkligen en pärla den där Jonas!!
Nä kära vänner! Är det dax att gå och sova nu eller? Nähä inte? Nä ojsan då, klockan är ju bara strax efter 19 och jag som trodde det var mitt i natten..
Måtte de bli vitt och kallt ute snart! Jaaa, nu längtar jag faktiskt efte snö och kyla! Allt väder är bättre än den här mörka skiten med spöregn och plus 6 grader!
God natt!

2 kommentarer:

  1. Hej nu är det länge sedan du skrev. Hoppas allt är bra! Jag är inte i din ålder (52) och bor i Italien men jag brukar titta in. Tycker du skriver roligt och bra!

    SvaraRadera
  2. Hej, jag saknar dig oxå, Hoppas att allt är bra med dig och din fina familj. Kram

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!