söndag 1 november 2015

Att skrämma livet ur sig själv och sina föräldrar...

Så va det söndag kväll igen... Vips så va den här helgen över!
Vi har haft en alldeles underbar helg! Massor av god mat, vin och dejter med både underbara vänner och släkt!
Men de visar jag här imorgon!;)
Nu ligger vi soffan och myser, Alfred och jag!
Douglas och Jonas är på bio och Fabian sover!
Min jäkla mage strular som fanken ikväll... Skulle jag kunna, så skulle jag skära bort den just nu...
Fick ett par magpiller av mamma igår som jag har ätit och dom hjälper lite grann... Imorgon ska jag ringa gyn! Jag vet inte om det är den här jädrans kopparspiralen som håller på att spöka? Håller den på att vandra iväg? Eller vad är felet?
Känner att jag blir så less när man hela dagarna går och har ont i magen.. Vaknar med magont och somnar med magont. Men liksom inte så ont att jag kvider, utan bara ömmande, jobbande, och svälld... Ibland är det nästan bättre att man får svinont, för då MÅSTE man ju söka vård...
Apropå ont och vård. Alfred höll på att skrämma livet av sig själv och oss när han i eftermiddag skulle sätta i kontakten i vägguttaget och fick en gigantisk stöt..
Tydligen hade en kontakt gått sönder utan att vi visste om det. Och Alfred trodde det bara var att dra ut den "plutten". (Alltså de finns ju två pluttar på ett uttag och den ena hade råkat gå sönder)
Han skrek och tårarna sprutade, innan vi fattade vad det var som hände? Hans lilla hjärta höll på att hoppa ur bröstkorgen. Givetvis höll vi koll på honom och bara efter 15 minuter mådde han bra! Ja såpass bra att han iallafall kunde kivas med sin lillebror..;)
Dessa ungar kan verkligen skrämma livet ur sig själv och sina föräldrar! Idag hade han änglavakt! Jag tackar de högre makterna att det gick så bra! Vill inte ens tänka på hur illa de kunde ha gått om han hållt kontakten ännu längre.. Hua, ryser vid tanken.. Den ungen har verkligen otur...
Nä nu ska jag fortsätta att inte göra något! Så fantastiskt skönt att bara ligga här i soffan och slöa! Precis vad jag behöver!
Ja och kolla! Äntligen håller framtänderna på att växa ut på vår lilla 7-åring! Äntligen ja! För dom drogs ju ut i påskas, så dom har verkligen tagit lång tid på sig att växa ut...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!