måndag 9 november 2015

Den som spar hon har!

Det här med mode, det går verkligen runt runt runt! Allt kommer liksom tillbaka till hur det var förr! Ok, kanske lite förnyelse här och var. Men för ca 15 år sedan var ju bootcut byxor riktigt inne! Jag ägde många och när stuprörsbyxorna kom, lovade jag mej själv och andra att ALDRIG sätta på mej såna fula brallor... Men vad hände? Japp jag ändrade mej så klart! Och har älskar de där smala nertill! Det tar bara lite tid för mej att smälta in, att få in i min skalla att det är modernt! Jag är liksom lite efter alla andra, si så där ett par år eller nått;-)
På modeviningen för 2 veckor sedan hade jag ju ett par bootcut och kände när jag hade på mej dem, att gud det är ju skitsnyggt ju, kanske!;-)
Ju mer det har fått smälta in i min skalle, ju mer har jag börjat att acceptera att det är jäkligt snyggt med bootcut igen!
Så då började jag rota där bland mina gömmor! Ni vet, mina gömmor som Jonas hatar.. Jag är ju en samlare och har grymt svårt att göra mej av med kläder och skor! Jag älskar att spara på kläder, hänga in dem i förrådet och plocka fram dem när de behövs!;-)
 Förra helgen rotade jag fram dessa Calvin Klein brallor! Ett par byxor som har 14 år på nacken! Dessa köpte Jonas till mej när han var i Australien 2001!
Och de passade! Gött att man har samma kropp nu som för 14 år sedan! Hi hi!
 Under Jonas rens i förrådet igår, hittade han dessa jeans! Han ba: -Kolla här vad jag hittade, dom här känner jag igen!! Dessa jeans är väl använda och om jag inte missminner mej helt fel, så fick jag även dessa av Jonas! Då när vi bodde i Jönköping! Så kan är dom vara från år 2003 kanske?
Den som spar hon har!;-)
Jag kanske inte kan gå ut i dem riktigt ännu.. Jag måste "gå in" dem lite först! Gå här hemma för att vänja mej vid bootcut igen! Men visst är det ganska snyggt med utsvängda ben?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!