torsdag 26 november 2015

Att fylla på sin samling...

Från botten av mitt hjärta: STORT TACK för alla fina kommentarer! Ni är BÄST! Men det vet ni ju redan!
Imorgon ska jag ringa till farbror doktorn, LOVAR! Idag skyllde jag på att de var stängt 12-17 på vårdcentralen, så jag sket i att ringa. Jag måste förmodligen vara väldens bästa patient som inte ringer och stör dem på vårdcentralen, eller så är jag den sämsta. Förmodligen den sämsta kan jag tro? Som söker hjälp när det kanske är försent.. En svaghet från mej, som jag absolut vet att jag ska jobba bort i framtiden!
I alla fall så hjälper shopping mot de flesta jobbiga symptomer! Ja så är det faktiskt! Helt sjukt hur ett par nya klädesplagg kan få en att må en smula bättre inombords! Absolut, ja det är också en sjukdom, men den lever jag gärna med;-)
Skämt och sido.. JA jag mår bra av shopping och NEJ jag är ingen shoppingmissbrukare.. Förra månaden köpte jag faktiskt "bara" ett par byxor och en blus!;-)
Häromdagen var jag uppe i grannbyn och besökte en av mina favvo butiker People! Alltså jag dog nästan så fina kläder de hade! VARFÖR är jag inte miljonär??;-) Nä, förmodligen skulle det inte alls göra mej så mycket lyckligare om jag fick köpa kläder till förbannelse, men ändå....
Jag kom hem med 2 nya klänningar! Jag fyllde på min lilla samling, från 58 klänningar/tunikor till 60! Herregud, ja nu hör jag ju själv va sjukt de låter 60 stycken klänningar och tunikor hänge i min garderob! Men ja, jag älskar klänningar och tunikor!;-)
En enkel svart bomullsklänning från Vila för 250 pix! Älskar den här modellen och jag älskar att polon är tillbaka! Den här klänningen kan man både klä upp och klä ner, beroende på vad du har för skor och accessoarer! Perfekt vardagsklänning och en perfekt partyklänning!
Jonas tyckte den här modellen passade min kropp bra! Varför? För att mina bröst framhävde ännu mer än vad de brukar... Delade meningar om den saken, ja alltså att de ska framhävas mer än de brukar eller ej...
 Så köpte jag den här underbart snygga klänningen från amy`s för 349 kr! En härlig blå färg, där tyget hänger  ner snyggt på kroppen! Det händer lite på den, när tyget är lite delat på ärmarna!
Jag hatar detta mörker... Bilderna blir liksom så himla missvisande, de rätta färgerna kommer inte riktigt fram. Men å andra sidan? När sjutton ska man fota då? Det är ju för bövelen mörkt HELA jäkla dagarna... *mutttrar högt*
 Den här kommer jag att ha på julbordet! Ja kanske till och med på de båda julbord som jag ska på!
Den här kommer vara skitsnygg även i sommar! Tänk er en härlig ljummen kväll, dra på sig den och vara skitsnygg med bruna sommarfräscha ben! Hive five på den!;-)
 Alltså jag tog som vanligt en miljon kort för att få till någrunda bra kort.. Men alltså det är banne mej inte det lättaste... Sen när man har 3 skitungar som gör allt för att förstöra när man försöker ta det där perfekta kortet.. Ja herregud;-)
 Ett par öronhängen fick också följa med hem! Långa snygga silvriga och glittriga för 130 kr! Fanns även i svart och guld och jag tror jag ska köpa ett par guld också ! Öronhängen kan man aldrig få för mycket av och inte sånt där billigt krafs heller;-)
 Under då? Vad har jag på mej där? Alltså det här med att vara sexig under en klänning? NEPP, det är inte min stil alls;-) Jag fullkomligt ÄLSKAR när man kan dra upp strumpbyxorna så långt att de nästan når brösten, lite så där gravidvarningsbyxor! Älskar det! Så skönt när det håller in alla fettvalkar här och där!;-)
Sexigt? Inte ett skit! Men BEKVÄMT! *haha* Fy sjutton, nu lät jag så där gammal som jag lovade mej själv att aldrig bli när jag var ung! ;-) *fniss*

2 kommentarer:

  1. Sjukt snyggt med knut till poloklänningen!!!

    SvaraRadera
  2. Snygga kläder och även bh, var har du köpt den??
    Kram Mia

    SvaraRadera

Tusen tack för din kommentar!