måndag 2 november 2015

Halloween och allhelgona!

Alltså jag älskar såna här speciella helger, så som allhelgona helger, halloween, påsk, jul och midsommar!
Speciellt såna här mindre helger, det blir lite mindre kravlöst då! Allt behöver inte vara så himla perfekt då, ja om ni förstår vad jag menar!?;-)
I fredags kom ju Douglas och Alfred hem från morfar, där de tillbringat sin höstlovsvecka! De satte igång och gjorde oss sällskap och kavlade upp ärmarna och bakade kattbajs!;-)
 Mysigt va? Kattbajs i låda! Det är inte så äckligt som de ser ut, bara krossade digestivekex och chokladbolls smet!
 Jag bakade fingrar! Gud så roligt det är att baka och laga mat när man har tiden!
 Klockan 18 stormade våra vänner in i vårt hus och kidsen klädde ut sig för att gå ut och halloweena! 9 galna ungar ut i mörkret! Ja det kunde ju gå hur som helst och det slutade med att de delade upp sig i 3 grupper för dom blev osams.. Skitungar;-)
Och det är blandat det där vad man tycker om att ungarna går till gårdarna och "tigger" godis! Tycker det så klart är ok, annars hade jag ju aldrig skickat ut mina kids! Jag har själv ALLTID varit ute och "tiggt" godis på påsk. Så vad är olikheten liksom? Nä så klart ungarna ska klä ut sig och spöka lite!
 Vi vuxna stannade kvar här hemma och hade det så mysigt och trevligt! Eller? Nä då, så farligt var det inte som det ser ut.. Vi satt och bokade och kollade lite inför vår Sälenresa på nyår! Gud så bra det kommer bli! Men planera som tanken var? Ja det vet jag inte om det blev så mycket av... Men det löser sig nog ändå! De brukar alltid göra det!;-)
 Ha ha, ja en bild säger mer 1000 ord! Japp, vi är precis lika knäppa i vårt gäng som vi ser ut! *fniss*
 Så kom alla kidsen hem med MÄNGDER av godis! Jösses vilket berg! Detta var bara en liten bråkdel av vad de fick!
 Trots att det var mätta på både godis och mat, så slank det ner både häxfingrar och kattskit!;-)
 Vi satt och åt gott och länge! Pratade i högljudda diskussion om ALLT! Alla med många olika åsikter och tur är väl det, att alla tycker olika och att man står för sina åsikteter! Ingen har ju sagt att det är varken rätt eller fel på saker och ting!
 En del blev väääldigt trötta och somnade gott i soffan, medans andra for runt höga på socker! Jo då, de 3 killarna sov gott på soffan trots att ljudnivån på de andra barnen var HÖGA! Härligt!
Alltså min man! Han kan! Han är så jäkla underbar, det är han! Han kommer ju ofta hem med små presenter till mej! I fredags kom han hem med en underbart vacker orkidé! En ny sort som dessutom doftade underbart!
Åh, JA! Jag är vääääldigt bortskämd och jag fullkomligt ÄLSKAR det!!
 Lördagen tillbringades lite i ishallen, men sen bara slöade vi! Fy tusan va gött att inte göra något! Jag är så bra på det ibland faktiskt! Älskar när den där känslan av att skita i allt och bara såsa omkring i raggstrumpor och mysbyxor infinner sig inuti min kropp, då mår jag sååå bra!
På kvällen var vi bjudna till Krille, Jonas bror på mat!
Plock! Åh gud va jag älskar det!
 Ha ha, den här bilden alltså... Det ser verkligen ut som vi har sååå tråkigt. Men det har vi INTE! Såååå trevligt!
 Efter förrätten och lite bubbel gick vi samlad trupp till kyrkogården! Alltså jag är så ledsen att denna bilden blev så suddig för jag bara älskar när storkussen Gustav 16 år tar sin lilla 7-åriga kusin i handen och med sin flickväns hand i den andra handen! Han är vekligen en stjärna den där Gustav på att ta hand om sina småkussar!!
 Så vackert på kyrkogården med alla tusentals ljus överallt! En sådan härlig värme!
Min svärfar Frank skulle ha fyllt 74 år i lördags och vi brukar alltid ses på just hans födelsedag!
Vi tände ljus för alla som inte finns med oss längre. Pratade om hur mycket vi saknade dem alla! En härlig tid att minnas tillsammans!
 Så gick vi hem igen och myste! Eller ja, Alfred visade lite vad de lär sig på thaiboxningen! Gusse blev impad!;-)
 Vi åt ännu lite mer och Krille är en fantastisk duktig kock! Jag har bokat in Jonas på matlagningskurs där! Perfekt julklapp ju;-)
 Där mitt imellan kärleksparet Carolina och Gustav trängde Alfred in sig! Finns det stjärterum, så finns det hjärterum!
 Medans andra myste, så sprang andra runt och var HÖG på socker... Tror dom ätit socker för ett år framöver...
 Och vi andra med för den delen... Både av mat, efterätter och vin! Gud va gott det var!
 Min fina svärmor Maj! 76 år gammal och full av energi! Vi satt och skålade i rödvin så våra tänder blev alldeles blåa;-)
 Ett tu tre blev det alldeles tyst! En del somnade och andra hamnade framför paddan!
Både Alfred och Fabian fick sova kvar där och vi gick hem framåt natten!
 Klockan 9:15 på söndag morgon var det dags för hockeyskola! Ingen rast och ingen ro på helgerna här inte... Varje helg både lördag och söndag morgon är det träningar... Mmm, vem vill sitta hemma och äta en lång och härlig mysfrukost med familjen när man kan stå i ishallen och frysa? Nä precis;-) Nä då, jag är inte så bitter inte. Bara lite och vääääldigt frusen av mej... *harkel*
Efter träningen var det dags för Douglas att spela match! Dom spelade grymt bra, men förlorade tyvärr med 7-5!
Den här helgen har varit härlig och väldigt lång! Det här med att vara ledig på en fredag bara så där! Ja gud så härligt!
Den här helgen stoppar vi långt in i hjärtat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!