tisdag 4 augusti 2015

Att inte komma in i rutiner!

Ännu en underbart vacker dag till ända, men nej då jag är inte alls så bitter som igår. Faktiskt inte!;)
Efter jobbet åkte vi ut till vår lilla sjö i Linneryds och badade! Eller alltså barnen och Jonas badade, jag doppade fötterna och det räckte... För jag lovar, det kändes som om isen nyss hade släppt på sjön, iskallt!
Men kidsen, ja dom känner inte alls att vattnet nästan hade fryspunkt, trots att de frös så mycket att de hackade tänder och var alldeles blå om läpparna. Så förnekade dom att de var kallt och vägradade komma upp...
Det var så vackert där ute! Solen som glimmade i vattnet, barn som tjoade och skrattade och alla som hoppade upp och ner för bryggan hela tiden och tävlade om vem som skvätte mest! Underbart!!!
Vi har sannerligen INTE kommit in i dom där "riktiga" rutinerna, trots att både jag och Jonas jobbar och att kidsen är på förskolan och fritids!
Jag planerar inte ens, planerar mat och annat.. Vi liksom bara tar dagarna som dom kommer efter jobbet, hur underbart är inte det?! Så skönt att släppa det ett par veckor till!
Så kvällsmaten ikväll blev jordgubbar med mjölk och mackor! Riktigt sommarmat! Vem vill vara inne och laga mat liksom? Nä dom där planeringarna, struktureringarna och den "vanliga" vardagsstressen, dom kommer nog om ett par veckor och än så länge njuter vi av att bara ta dagarna som de kommer på eftermiddagarna!
Den här lilla människan somnade klockan 18:40 ikväll.. Skitslut! Härligt att det går så fort att komma in i de vanliga rutinerna igen, iallafall för honom! Värre för mej som gärna fortfarande vill ligga uppe till sent på nätterna... Mina påsar under ögonen lekte man inte bort i morse de lovar jag... Som om jag hade stoppat pingisbollar under ögonen... (Har aldrig haft några problem med påsar under ögonen förr... Aldrig. Men nu, fy sjutton.. Nästan varje morgon... Kan de vara åkern tro???)
Pratade med Douglas innan.. Jag hörde på honom att han hade en klump i halsen... När jag frågade om det var något så brast det för honom och han började gråta... Han lovade mej att det inte var något och jag tror honom! Tror han mest är trött, så klart att dom är det! Trötta och glada! Skulle jag träna 3-4 olika träningspass per dag så skulle jag oxå vara skitslut och gråta när jag saknade min familj! Nu ska jag ringa honom på FaceTime och skicka massor av god natt pussar! Om jag oxå började gråta när jag pratade med honom! Japp, Gud jag är verkligen så känslig...;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tusen tack för din kommentar!